lauantai 21. helmikuuta 2009

Viikonlopun viettoa

Ulkona on aivan kamala ilma, tuiskuttaa ja tuulee. Tiitiäinen en ehkä hädin tuskin juuri pissat pihalle tehnyt. Masentaa kun ei nämä ilmat jo parane niin alkaisi tuo pieninkin viihtymään pihalla. :P Nyt on kuitenkin lämpimämpi, eli heti kun tämä tuuli tästä tyyntyy niin Lisa saattaisi jopa hetken pienen taas viihtyäkin, niin kuin meinasi alkaa käymään edellisillä "lämpimillä". Ilmatieteenlaitos ei kyllä lupaa parempaa ainakaan viikkoon... Kiva kylläkin, että ovat laajentaneet kuntaskaalaansa ja esim. Kemikin näkyy nyt, kun ennen piti joko käyttää Forecaa tai katsella Tornion tietoja.

Ollaan siis möllötelty sisällä ja siivottu pissejä ja kakkoja.

Foxy on ollut tosi luttana vässykkä juoksujen aikaan. Voi hyvänen aika... Kunhan tämä nyt ei edellä jotain valeraskautta sitten. Kyllä sen onneksi saa vielä helposti innostumaan leikkimisestäkin, mutta Lisan kanssa esimerkiksi ei niinkään jaksa peuhata, vaan katsoo vain kärsivästi kun toinen roikkuu kintereessä. Kovasti myös tarjoaa itseään vetämällä hännän sivuun kun siihen hipaiseekin. Viikko vasta juoksuja takana. Rommi ei reagoi vielä mitenkään.

Meillä on jäänyt tämä 8 - 12vkon leimautumisvaihe nyt aika huonolle jamalle, kun tuo pieni ei pidä ulkoilusta. Kaupungilla käytiin piipahtamassa joku aika sitten, kyllähän se reippaasti kuitenkin tepsutteli. Kerran ollaan käyty vieraisilla ja pari kertaa hallilla, autossa useampaan otteeseen. Ensi viikolla eläinlääkäriin, jos siinä samalla kävisi taas vähän kylillä. Tosi reipas se on kuitenkin ollut, ihan minne vain ollaan vietykin, häntä ei laske kyllä. Joten toivotaan, että uusiin asioihin tottuminen ei tältä neidiltä vaatisi paljoa.

Mutta ei me oteta enää talvipentua. Hankalata.

1 kommentti:

  1. Heippa.
    Kiitos kommentista ja kehuista:)

    Hain sitä loppusilausta,varmuutta ja lisäinfoo noista koulutuksista,että mitä sanotaan meistä,ennenkaikkea minusta :),kun olin itsestäni enemmän epävarma ja sitten niiden perusteella päätin,että toukokuussa(tai kesäkuussa)oman seuran järjestämistä kisoista lähdetään.Meillä on auki vielä onko toukokuussa,yleensä ollaan aloitettu äitienpäivänä seuran kisoja järkkäämään,nyt on se vielä auki.6.6 sitten ainakin :)

    VastaaPoista