sunnuntai 19. huhtikuuta 2009

Ruusukkeita ropisemalla

Kotiuduttu on ihan ajoissa tänään, lähdettiin liikkelle seitsemän aikoihin. Tuomarina tänään oli samainen Ritva Herrala ja ensimmäisenä vuorossa hyppyrata. Ihanne aika oli melko tiukka taas, etenemä 3,4m/sek, oltiin Foxyn kanssa vuorossa toisena. Sanoinkin Foxylle että mennään hakemaan se nolla (milloinpa en.. heh) ja nolla sieltä sitten tällä kertaa tulikin ja sijoituttiin sillä taas ensimmäisiksi. :) Ohjauskin oli kohtuu sujuvaa, ei mitään suurempia möhläyksiä.

C-rata hyppy


D-rata oli normaali agility rata kontakteineen ja tuntui siltä että vaikka sitä nollaa tietenkin mentiin hakemaan, saattaisi pitkästä aikaa olla jonkin kontakti virheen aika. Olin päättänyt ohjata Foxyn A:lle takaaleikkauksella, mikä osoittautui virheeksi, koira epäröi huipulla ja roikaisi kontaktin komeasti alas. Muutenkin sähläilin taas pariin otteeseen, epäröin radan kulun suhteen, mutta vitosellakin selvittiin taas luokka voittoon.

D-rata


Saatiin viikonlopulta siis saldoksi kaksi ilmaista kisastarttia tuleviin kisoihin ja Mauri Kunnaksen lasten astiasto setti. :) OKK:lla on tähän mennessä olleet oikein kivat palkinnot. :) D-rata oli myös mukana timanttiset rankingissa ja meistä sijoittuneista käytiin ottamassa tiivistunnelmainen kuva. Liekö kuva sitten seuraavassa ASB-lehdessä?

Oikein ollaan tyytyväisiä näihin tuloksiin. Pikkuisen pitää vielä kehaista, että ollaan Foxyn kanssa oltu tähän mennessä aina tuloksen saadessamme sijoituksilla ja 5 kertaa 6:stä ykkösinä ;) Mutta pikkukisojahan nämä on, kahden viikon päästä sitten oikeasti kilpailemaan Seinäjoelle. Kilpailemaan siis ainakin niistä sijoituksista, jotka eivät taida olla siellä niin helposti saatavissa. Meiltä puuttuu yksi nolla kakkosiin noususta edelleen, ei siis aivan täyttyneet tavoitteet tältä viikonlopulta, mutta hienosti män kuitennii!

Foxy was very fine today, and we got ourselves an 0 (clean course) and a 5. Both giving us the winning place in our class. So during this weekend all toghether 3 courses out of 4 we were the best competers, only that we still didn't manage to get those two 0-results to get into the 2nd class... But, in Seinäjoki then 1. - 3.5.09, 6 agility courses in 3 day. :)

3 kommenttia:

  1. Hienoa menoa! Onneksi olkoon teille molemmille!

    VastaaPoista
  2. Hienosti meni tuo reissut, onnittelut nollasta! Kyllä se seuraava nolla sieltä tulee ja sitten kakkosiin! Hyvä Foxy! Ja sinä :o)

    VastaaPoista