maanantai 4. huhtikuuta 2011

Koulutusviikonloppu takana

Koulutuksessa viikonlopun verran. Koira toimi hyvin, Foxy siis, ja jaksoi hyvin. Minäkin jaksoin aika hyvin ja ajoittain myös toimin.

Nyt on olo aika piesty, lähdin vielä illalla Esa ehdotuksesta lenkille, kun kerrankin ehdotus tuli siltä suunnalta ja se oli oikeasti jo vähän liikaa, mutta ei voinut kieltäytyäkään. Jore pääsi ihan yksin matkaan ja tytöt sai jäädä ähisemään kotiin.

Koulutus siis kuitenkin oli Rauno Virran. Siinä keskityttiin ohjaamiseen kohtuu simppeleillä radoilla, mutta noilla pikkuvinkeillä radoista sai huomattavasti jouhevampia. Sitä taas huomasi miten hoppu minulla aina on Foxyn kanssa, niin hoppu, etten edes mieti minne minulla on kiire. Sitten kun olen kiireissäni päässyt jonnekin, venttailen koiraa aikani ja ohjaan väärin, kun en ole enää ollenkaan mukana tilanteessa. Näillä radoilla tämä turha hoppu kävi todella hyvin ilmi. Mutta kouluttamalla asia saatiin korjattua ja koirakko kokonaisuudessa toimimaan. Radoilta jäi tosi mukava fiilis, sopivasti toistoja tai jos vaan meni hyvin, niin eipä me sitten turhaan rataa toistettukaan, kuten lauantaina. :) Osasin tehdä persjätötkin ihan ajalleen ja uskalsin jättää koiran. Paljon tehtiin sellaisia ratkaisuja, joita ei kisoissa lähtisi tekemään.

Ja kuten voitte arvata tästä läpinän määrästä, videoita ei valitettavasti ole tarjota :( Jaakon koulutuksestakin jäävät videot todennäköisesti muokkaamatta, koska ovat liian pitkiä enkä saa niitä tällä hetkellä ja näillä vehkeillä pelittämään, eikä niitä voi käsittelemättä laittaa nettiin, vähän liikaa seisoskelua minun makuun...

Tänään koirat saa jäädä kotiin, kun hallilla siivoillaan. Tunkesin itseni mukaan seuran johtokuntaankin ja siinäpä sitä nyt onkin hommaa tulevana vuonna - onneksi sain itselleni sopivan pestin istua koneella ja vaan infota ihmisiä mitä meillä tapahtuu, juur sopiva tehtävä minulle :) Kesällä jätänkin koulutusryhmien pyörittämiset muille, jos siten lokakuussa taas lähtisi mukaan siihen hommaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti