maanantai 18. toukokuuta 2009

Ei vieläkään kolmosiin!

:) No ei sentään tosiaan. Rovaniemellä kaikki radat tuomaroi sitä paitsi Jari Tienhaara, joten vaikka oltaisiin jotenkin pystytty keinottelemaan itsemme puhtaille suorituksille joka kerta, olisi nousunollat jääneet vain kahteen, kahdelta eri tuomarilta kun muistaakseni tulee yhden luokan nousut nollat kerätä. Ja sitä paitsi, me ei saatu ainokaistakaan nollaa, hyviä ratoja kuitenkin pari.

Lauantaina jouduin vastoin odotuksia lähtemään radalle tosiaan yksin ja taisin olla vähän känkkäränkkä tuulella. Ei sitä niin muuten huomannut, kuin että vauhti puuttui. En vain jaksanut juosta, ei huvittanut ajatus siitä että tulisi hiki! Kyllä agilitaajallakin saa välillä olla känkkäränkkä päiviä... siinä vain menee rahat hukkaan ja innokas koira samoin. :P Foxylla oli kuitenkin kiitettävästi vauhtia molemmilla radoilla. Ensimmäisen minä hölmöläinen luin väärin ja siten myös ohjasin väärin, plääh, mutta puomin kontaktilta myös napsahti vitonen, tai siis olisi napsahtanut jos suoritus ei olisi jo ollut hylätty. Sen radan sentään juoksin vielä loppuun asti. Toisella radalla sitten tehtiin oikein nätti puomin alastulo, mutta hyydyin pitkällä suoralla kun olisi pitänyt ohjata koira putken kauimmaiseen päähän ja ensimmäiseenhän se sujahti. Olin niin patalaiska (ja hetkeksi sekaisin siitä mihin olisi pitänyt mennä seuraavaksi), että sanoin vain Foxylle jotta lähdetäänhän pois ja niinpä me lähdettiin. Hylky siis sieltäkin ehti tulla.

Sunnuntaina sain jo keposeni matkaan ja pääsin kunnolla keskittymään kisasuoritukseen ;) Tehtiin kaksi puhdasta rataa jos ei lasketa keppivirheitä :D Ensimmäisenä suoritettiin hyppäri, jossa töppäilin avokulmaan ohjauksen kanssa ja toisena agirata, jossa koiralla huima vauhti jolloin se vilahti toiseen väliin ja tuli vielä kertaalleen ulos liian aikaisin. Ohjasin sen takaisin ja hipaisin samalla nokkaa, kepeiltä tuli kymppi, en ole nyt sitten varma, että johtuiko se kiellosta ja virheestä, vai virheestä ja kosketuksesta? Kuinka se nyt oikein menee tuossa pujottelussa?

Mutta sunnuntain molemmat radat on sitten kanssa videolla ja kyllä vain jalat nousee, vai mitä? Molemmilla :) Olen oikein ylpeä meistä.

Hyppyrata tulos 5, sijoitus 1.


Agirata tulos 10, sijoitus 1.

2 kommenttia:

  1. Hienolta se näyttää näin ymmärtämättömänkin silmin :D

    Kuinka kauan arvelet jaksavasi juosta, vauvan kanssa?

    VastaaPoista
  2. No vielä ainakaan se ei ole vauhtia hidastanut, ei sitä oikeastaan edes kunnolla huomaa, siis itse. :) Vaikea arvioida, mutta toivoisin että heinäkuulle ainakin, tuntojen mukaan mennään kaiken tekemisen suhteen. Terveenä olen saanut kuitenkin olla.

    VastaaPoista