lauantai 16. toukokuuta 2009

Ne vappukisat

Laitanpa tähän nämä pari videota jotka Seinäjoelta saatiin otettua. Siinä näkyy Anne Saviojan tuomaroimat A ja B radat ensimmäiseltä päivältä. Ensimmäiseltä radalta otettiin hylly, kun Foxy pinkaisi A:lle putken sijaan, muutoin radalta tuli lisäksi keinun vitonen (unondin taas sanoa sen 'odota') ja A:n vitonen, ainakin. Ohjaan paljon väärällä kädellä, huomaan tältä videolta. :P



Toisella radalla sitten olin niin lopen ahdistunut kontaktivitosista, että annoin koiran mennä A:t miten se haluaa... ratkaisu sekin, tosin ei toimiva. Radalla satuttiin suorittamaan A kahteen otteeseen, joten kymppi sieltä. Tällä kertaa keinu meni nappiin.



Lauantain radat tuomaroi Seppo Savikko, ekalla Foxy karkasi kepeiltä putkeen kahta väliä liian aikaisin (näin on käynyt ennenkin) ja toisella radalla... hmm. No hylky sekin oli, MUTTA kaikki kontaktit onnistuivat. Meillä oli siis pienoista kontaktikriisiä lauantai-illasta ja olin jo aivan epätoivoinen sunnuntain suhteen. Päätettiin sitten Mikan kanssa, että olen kunnolla koiran mukana kontaktin suorittamisessa ja sunnuntainahan Foxy nappasikin sitten sen kauan kaivatun nollan, kun näytin sille erikseen A:n kontaktin. Valitettavasti muilta radoilta ei ole kuvaa. :( Tämän siitä saa kun jättää kepon kotiin.

Foxy myös kuumuili lähdössä, lauantaina varastikin kerran. Sunnuntai päivän harrastin sitten paikalla oloa ympäri kisa-aluetta. Kävelin koiran kanssa, sanoin yllättäen istu ja jätin koiran taakse. Välillä irroitin hihnankin ja jätin koiran. Yleensä palasin palkkaamaan, pari kertaa kutsuin luokse. Sunnuntain lähtö menikin sitten oikein esimerkillisesti. :) Keppien suorituksesta olen erikoisen ylpeä koko viikolopun ajalta, kulmat olivat välillä vaikeampiakin tai hyvin vauhdikkaita, mutta Foxy suoritti kaikki kepit virheettömästi ja napakasti... no ok, sen kerran se varasti, kepeiltä putkeen menoja tulee harjoitella paljon.

Viikonloppu oli oikein antoisa kaikista kriisinpoikasista ja vuodatetuista kyynelistä huolimatta ja oltiinpa ainakin iloisia siitä nousunollasta sitten ;) Kerätyt nollatuloksetkin ilmoitin parson-lehteen, tässä hieno kakkosluokkalaisen kuva serti-ruusukkeen kera. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti