perjantai 26. kesäkuuta 2009

Juhannussäät

...koittivat siis nyt ja mikäs sen mainiompaa, kun huomenna lausumme kirkkokansan edessä yhteensä kaksi sanaa, molemmat omansa. :) Että saapa tuo sää suosiakin! Tosin Esan mieleen ehkä pikkuriikkisen liian lämmin, 18 riittäisi kuulema tai vaihtoehtoisesti muutama pilvi, vaan on ne pilviä luvanneet jonkin verran, joten jospa niitäkin saataisiin.

Koirat ovat hiljalleen lähteneet saarelle hoitoon, eilen jo Rommi kun lapsikatras valloitti talon, tytöt huomattavasti rauhallisempia menijöitä lasten seurassa kuin Rommi. Pikkuisen oli nuorimmaisella veljen pojalla rajuhkot otteet (tassusta ja hännästä perässä vetämistä) että tytöt alkoivat jo vähän aristaa "tulen päälle" -lähestymistapaa. Edelleen kyllä menivät ainakin vanhempia lapsia tervehtimään, kun nätisti menivät kyykkyyn ja kutsuivat, joten ei pahempia traumoja ;) Veli vaimoineen ja kolmen lapsen kanssa tulivat siis kakkuilukekkereihin eilen, talo on ollut täynnä leipomistuoksuja tähän asti, pian aletaan varmaan laittamaan kukat kuntoon. :)

Nyt kun saisikin vain olla ja rauhoittua syödä vaikka mehujään ja mennä aurinkoon öllöilemään, mutta ei taideta minulle sitä vielä suoda. Mutta onpahan ainakin todettu, ettei naimisiin kannata mennä kuin maksimissaan kerran, aivan liian paljon stressiä yhdestä ainoasta päivästä... huoh. Alle muutama aurinkoinen kuva koiruuksista. Prinsessasta piti toki saada laittaa kaksi :)


3 kommenttia:

  1. Onnea hääparille!!
    Toivottavasti nähdään vielä kesän aikana!:)
    Rapsutukset koiruuksille!
    (uudentyyppinen kommentointi, toivottavasti onnistun! :) )

    VastaaPoista
  2. Paljon onnea hääparille!!!
    Roosa ja Rocky lähettävät koiramaiset kesähaukahdukset :o)

    VastaaPoista
  3. Paljon onnea hääparille! Ja oikeassa olet, hirveä ressi ja säätäminen yhden päivän takia... ei maar. Kyllä se loppupeleissä kannattaa.

    Kylläpä on Lisa kasvanut! Kansa vaatii rinsessasta lisää kuvia.

    Rapsut koko laumalle!

    VastaaPoista