tiistai 27. heinäkuuta 2010

Koirankuletin

Esa osti eilen meille perheauton, mutta minä en voi ajaa sillä, koska se on rekisteröity kuorma-autoksi. Kuulostaa ehkä vähän villimmältä kuin mitä se todellisuudessa on... Kyseessä on -97 Chevy Suburban neliveto diesel automaattivaihteilla. Kaikki mitä Esa autolta kaipaa... Vaikka kyllä se aika pahis on, kun FBI:lläkin on kuulema ollut tuommotti. ;) Ja kun siihen ei tarvitse ahtaa mitään :D vaikka niinhän se taitaa usein mennä, että mitä enempi tilaa, sitä enempi tavaraa... No mutta. On se nyt sitten iso, että kelpaa lähtä erkkariin ja messariin ja astutusreissuille Saksaan ja Norjaan, vaikka koko perheellä. Heh. ;)

Tänään Foxy kieltäytyi syömästä mahalaukkua. Tai söi annoksen puoleksi. Toissapäivänä ei maistunut puuro, tosin se nyt ei oikein maistu ikinä... Mutta että mahalaukku! Illalla on taas tiedossa lihaa, että jospa se sitten söisi. Kasvissosetta minun pitäisi taas saada tehtyä. Sita varten vaan tartteis päästä kauppaan.. Täältä ei niin vaan kipahetakaan kauppareissulle ostamaan kasviksia tai mitään muutakaan, varsinkaan nyt, kun minulla ei ole autoa käytössä.

Lisan kanssa otettiin eilen treeniä, kun Carina piipahti kentällä Qvittran kera. Harjoiteltiin vähän etenemistä. Ensin namikupilla, josta se ei oikeastaan olisi voinut olla vähempää kiinnostunut. Mietin, että mitä ihmettä se nuuskii ja etsii, namejako siltä on tippunut, mutta ei se oikein välittänyt, vaikka suuhun sille niitä tuputin. Carinan lihapullatkaan ei olleet parempia (mulla oli juustoa). Sitten otin pallon esiin. Ja naps - vaihde löytyi. Carina avusti pallon kanssa suoran toisessa päässä (hyppy-hyppy-rengas-putki) ja nakkasi pallon kun Lisa tuli putkesta ulos. Lopuksi otin itsenäisesti niin, että asetin pallon putken toiseen päähän ja lähdettiin ihan suoran alusta, jättäen koira lähtöön. Hienosti meni - rengas myös, jopa paremmin kuin yksittäisenä esteenä.

2 kommenttia:

  1. Ei piru mikä auto, oon kateellinen. Tuollasen meidänkin isäntä haluaa ja ehkä minäkin. Haaveilin pitkään Chevy Vanista. Mulla olis kuorma-autokorttikin ja kaikkee, muttakun ei, pitää olla niin kauheen "järkevä" ja ostaa farmari Skoda. (joka on muuten hyvä auto)

    VastaaPoista
  2. No meillä on yks vani tuossa pihassa, tulukaa hakemaan! Me joudutaan nyt luopumaan siitä, kun ei oo vara pitää kahta... Ne on ihan verrattavissa hevosiin.

    Siittä vaan puuttuu takaovi ja vähän muutakin kremppaa taitaa vielä olla, mutta helmat on justiin laitettu priimaksi ja kyllä sillä ajaa voi :D

    VastaaPoista