keskiviikko 2. marraskuuta 2011

Halliin siirtyminen


Jytky och Batsi är fortfarande hemma hos oss, båda så roliga och sociala <3 Vi hade dom med igår då vi flyttade tillbaka till hallen från planen - agilityhallen menar jag - naturligtvis :) Det är så mysigt att börja träna i hallen igen efter så många mörka och blöta träningskvällar i planen... usch.

Valparna tyckte att det var bara lustigt att hälsa på alla klubbmedlemmar och rinna i denna stora hallen. Fast dom egentligen sovade nästan hela tiden på deras bur...

Eilen siirryttiin viimein kentältä hallille taas ja talkoilemassa oli huipusti porukkaa :) Pennut pääsivät mukaan myös, molemmat niin reippaita isossa betonipohjaisessa hallissa, jossa koluutettiin ja rymyytettiin ja ihmisiä joka puolella. Suurimman osan ajasta tosin vain koisivatkin omassa häkissään.

Metsälenkeillä molemmat ovat pääseet käymään vuorotellen. Batsi on todella sydämistynyt villapaidan pukemisesta ja alkaa kulkea vasta kun otan paidan pois... Karva vain on vielä sillä niin ohkainen, että tekisi mieli paitaa sillä pitää mutta minkäs teet - olevinaan itse tietää paremmin ;) tänään sai semmoiset hepulit metsässä kun villis lähti, että oksat pois ja risut alta!





















Molemmat pennut ovat tosiaan edelleen koteja vailla. Ollaan sitten Esan kanssa tuumittu, että osamaksukin onnistuu, jos vain se oikea koti kohdalle sattuu. Ilmoituksia olen koettanut tasaiseen uusia ja päivittää ja tänään hoksasin laittaa ilmon myös Ruotsin KöpaHundiin, noh, varmaan ei kyllä haittaisi jos sanasen tai toisen ruotsiakin välillä kirjoittaisin! ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti