perjantai 4. marraskuuta 2011

Uusia tuulia

Eilen kokoustettiin ja sen päätteeksi aloin koordinoimaan Arcticin valmennusryhmää tällä tulevalla 2011-2012 kaudella. :) Suunnitelmat ovat jo kauan muhineet päässäni ja myös paperilla, hauskaa päästä testaamaan niitä käytännössäkin, varsinkin kun olosuhteet valitun uuden valmennusryhmän myötä tulevat olemaan oikeinkin otolliset. Eli innokkaita, taitavia ja kokeneita koirakoita kaikki! Ollaan Foxyn kanssa treeniporukassa myös, sillä ryhmä tulee toimimaan itseohjautuvana, jolloin jokainen vetää treenin vuorollaan.

Huomenna päästään sitten Foxyn kanssa Haukiputaalle Marin ja Mikon koulutettavaksi. Ossi tulee mukaan lauantaina ja sunnuntaina kokeillaan ensimmäistä kertaa kokonaista päivää erossa...! Pullosta kun ollaan nyt hyvällä menestyksellä syöty taas useamman kerran, taito nimittäin uhkasi välillä jäädä kokonaan uudestaan oppimatta! Tulen silti yöksi kotiin ja vähän jo kauhistuttaa, varsinkin sunnuntai, kun takana on sitten kaksi vähillä unilla sinniteltyä yötä ja ajaakin pitäisi. :(

Pennut pääsivät tänään taas mukaan kaupungille, kävin itse kaupassa ja sitten tutustuttamassa pentuja hevosiin. Parin metrin päästä vain katseltiin, ei sen likemmäs vielä uskalla noin pientä otusta viedä. Batsi tosin taisi yhden ponin ihan vierestäkin kulkea, kun sattui olemaan niin rauhallinen otus ja aita tietenkin välissä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti