tiistai 29. heinäkuuta 2014

Mikkilän radoille

Tornion elorallin aikataulut julkaistiin tänään ja vaikka Esalla lauantaina töitä onkin, ehdimme laskujeni mukaan hyvin Lisan kanssa kisaamaan sekä A että C-radat. :) Hypäri jää siis hyppimättä, mutta koitetaan tsempata kovasti agiradoilla.

Keinutreeni oli tuottanut selkeästi jonkin verran tulosta. Lisa teki erinomaisen keinun Keminmaassa A-radalla, jossa jättäydyin hieman taakse. B-radan keinu oli minusta oikeastaan vitosen arvoinen, vedätin siinä himpan verran ja siksi loppurata menikin varmaan niin hyvin, kun oletin koko ajan, että alla on jo vitonen. No tuomari oli ollut armollinen ja radasta tuli tosiaan sitten se nolla (olen vieläkin niin haltioissani tuplasta!).


Kuvat SM-joukkueradalta, Sirpa Saari 

Puomin kontaktit toimivat myös erinomaisesti, kuten ounastelinkin, kun vain jättäydyin Lisan taakse. Sama tekniikka toimi myös Aalla, vaikkakin suoritus oli melko hidas. B-radalla A-estettä ei edes ollut.

Joten noilla samoilla eväillä me jatketaan ja käydään vielä viikolla Kallilla testaamassa treenitilanteessa ohijuoksuja. En voi ikuisesti vaan jättäytyä taakse...

Helteet ottivat ja läksivät sunnuntaina. Eilinen vietettiin melkoisen ukkosmyräkän kourissa ja tänäänkin on vielä sadellut jonkin verran. Ulkona vain 17,5 astetta!

Olen tässä punninnut ilmoittautuako pm-kisoihin, vaiko Limingan ryhmikseen Manun kanssa?! En osaa päättää, vaikka luulin jo päättäneeni.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti