torstai 26. maaliskuuta 2015

Ha-ha -treenit ja isojen poikien hyppyjä

Maanantaina Manu oli mukana hallilla ja treenattiin sen kanssa pikkuisen lopuksi. Pujoa ensin ja sitten kokeiltiin 50cm hyppyjä. Testailin ensin Helenan koulutuksessa olleen radan aloitusta ja sitten koulutuksessa tehtyä putkirataa. :) :) Juu. Hyvin meni. En aina ole tosiaan mikään järjestelmällinen, looginen ja niin edelleen, kun treenaan. Jos naurattaa, ja kuittailen omia virheitäni sillä, ehkä se sekoittaa koiran päätä, mutta no. Parempi varmaan tämäkin kuin mököttäminen :D Foxyn kanssa varsinkin höntsäiltiin paljonkin ja tämä treeni taisi nyt mennä siihen tosihöntsäilyn piiriin.



https://youtu.be/m9PO2gmaqPg

Nyt kun videolta katsoo, olin varmaan siinä naurutreenikohdassa liian syvällä, jolloin Manu näki minut liian myöhään ja ehti lukita jo aiemmin edessä olevan hypyn. Putkeenkaan en varmaan aina ohjannut aivan niin huolellisesti kuin olisi voinut.. Positiivista treenissä oli, että Manu keskittyi esteisiin, vaikka minulla oli lelukin kädessä ison osan ajasta. Ei murissut tehdessään ja vain kerran yritti viedä lelun ennen aikojaan. Paikalla olot olivat hyviä. Murinat tosin tuleekin usein, kun vien takaakierrolle tai yritän muita ihme hässäköitä. Eli tilanteet on koiralle jollain tavalla epäselviä.

--

Pujottelulla pitää varmaan ensi kerralla laittaa jo jokunen ihan suora väli, niin hyvin se jo menee.

Ja hyppyjä voinee alkaa korottamaan jo yli 50cm myös, koska puhtaasti ja hyvin hyppäsi nämä. Jatkossa vaihtelen varmaan vielä 45-55cm rimakorkeutta, ehkäpä vasta kesällä niitä kuusikymppisiä, puhumattakaan 65cm, tai ei ainakaan radan yhteydessä oteta hallilla niitä vielä. Ei se tuo matto ole niin pidokas kuitenkaan.

Lisan treenit viikonlopulta on tallennettuna myös, ne muokkaan myöhemmin, niissä on matskua niin paljon. Tai katotaan nyt, laitanko edes kaikkea tänne. Kunhan ne yhtenäisimmät suoritukset saa. Meillä on Lisan kanssa kaksi starttia Torniossa tulevana sunnuntaina. Huomenna käydään testimässä taas vähän kontakteja ja samoin sunnuntaiaamuna treeneissä. Vähän hirvittää, mutta ei pitäisi. Koska jos nyt treenatessa tuntuu, että esim. A ei toimi vielä, niin arvelin, että en sitä kisoissa sitten tee. Sama koskee keinua. Puomia aion kokeilla. toinen rata meillä onkin hypäri

Säät on olleet upeat meillä täällä Seskarössä. Ei ole kyllä voinut muuta kuin nauttia. Ihana kevät, sitä vaan huokailen kaikki päivät pitenevät.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti