keskiviikko 8. heinäkuuta 2015

Omat treenit

Koostin lyhyen videon kahdelta treenikerralta omalta kentältä. Vähän se on semmoista hömpöttelyä, mutta tarkoitus olikin vahvistaa estekorkeuksia vauhdissa ja myös treenata vähän kääntymistä. Manulla on siinäkin huipputekniikka, kun vaan en itse häiritse sen tekemistä.
Ollaan otettu nyt rimakorkeuksilla 50-60 ja ne menee aika kivasti, pudotuksia tulee kyllä silloin tällöin, mutta ei ollenkaan sellaista kaahotusta, kuin mitä se voisi olla. Eli ihan minusta vaikuttaisi siltä, että Manu jopa tosissaan yrittää suorittaa ne puhtaasti eikä vaan kerää vauhtia ja "rynni läpi".


Kääntymisen kanssa itsellä on vielä tekemistä, tekniikkaa pitää kunnostaa ja ottaa selvää siitä miten se oikeasti toimii parhaiten. Pitää keskittyä omaan suorittamiseen enemmän, eikä koiraan, koira tekee hyvin kun itse tekee hyvin! Ei passaa heilutella käsiä ihan niin paljon kuin videolla näkyy, eikä hoppuilla ohjaamisen kanssa.

Pujottelua videolla on myös, toki vain parhaat palat ;) Viimeinen väli meinaa jäädä tekemättä välillä. Nyt enempi treeniä eri kulmissa, otan varmaan vaan puolikkaalla setillä.

--

Lähdetään lasten kanssa lomailemaan Sotkamoon huomenna pariksi viikoksi ja ajattelin pakata mukaan Manun ja kasan muovikeppejä... :) Kesälomakuviot siis selvillä! Takaisin kun tullaan, niin omat kisat onkin jo ihan ovella. Ehkä me joudutaan Manun kanssa lähtemään sinne epistelemään kuitenkin, kun ei täällä niitä epiksiä ole meille asti.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti