lauantai 4. heinäkuuta 2015

Tuplatreenipäivät

Meillä tulee oikeastaan viikko aina huilattua ja to-pe sitten treenaillaan, ensin torstaina ohjatussa ryhmässä ja perjantaina oman ohjaamani ryhmän jälkeen. Kätevää tietenkin olisi, jos harjoitusta voisi käydä kertaamassa muutaman päivän muhimisen jälkeen, mutta ihan tämä toimii näinkin. Tällä viikolla tosin tuotiin tähän meille talletukseen esteitä tuolta urheilukentältä, ja niiden innottamana on tullut treenattua aika monenakin päivänä.

--

Tehtiin torstain ryhmässä mukaelmaa karsintojen lauantaipäivän agilityradasta. Lisan kanssa tuli ongelmia (ei yllättäen) keinun ja keppikulman kanssa, muutoin saatiin radasta melko toimiva, joskin kontakteilla olin vähän  hukassa, ollaan nyt taas vaiheessa niiden kanssa... jälleen kerran. En ole edelleenkään päättänyt mitä teen. Ja tietty silloin niitä ei saisi treenissä ottaakaan... A-este varsinkin on fiaskoolinen.

Erityisesti alku saatiin pelittämään huipusti persjätöllä renkaan ja kolmannen hypyn väliin, jonka jälkeen valssi keinua edeltävälle hypylle. Okserilla Lisalla toimi sekä valssi että okserin jälkeisellä hypyllä päällejuoksuna, ehkäpä valssin kanssa jopa nopeampi, kun itse vain liikuin hyvin.




Ja karsintasuorituksiahan voi käydä kurkkaammassa täältä.

Manun kanssa harjoiteltiin aloitusta, joskin huonolla menestyksellä sikäli, että ensimmäinen yritys keinulle asti meni tuurillaan oikein - en ehtinyt aikomaani valssiin 3-4 väliin, joten tein vastakäännöksen jolla Manu haki automaattisesti 4 hypyn. Valssiyritelmät sen jälkeenkään eivät enää onnistuneet, vaan Manu haki aina ylimääräisenä 7 hypyn heti kolmosen suoritettuaan. Mutta ei se mitään, olin tosi tyytyväinen hätävaraohjaukseen, eli siihen vastakäännökseen ja myös jokaiseen keinun suoritukseen, sillä vähäisellä oppimäärällä mitä sen kanssa ollaan tehty.

Treenien jälkeen otettiin vielä pujottelua kuudella kepillä sekä lopuksi koko setti ja sehän toimi :)

Perjantaina käytiin tekemässä Manun kanssa vielä samaa pätkää, ja video onkin perjantailta. En nyt sitten laittanut siihen sitä vastakäännös ohjausta, vaikka sekin kyllä tuli kokeiltua uudestaan ja tallennettua, se toimi edelleen paremmin ja valssia varten helpotin 2-3-4 väliä reilusti, kulmaamalla kolmoshypyn loivemmin.

(ja sori, kamera on tarkentanut soraan, ei meihin... itikat pörrää ja sade haittaa kuuluvuutta)


Oikeasti en vienyt Manu kertaakaan menestyksellisesti tuohon keppikulmaan (ei mahdu videolle), se haki kyllä kepit aina oikein, mutta sen jälkeen loikkasi aina yhden keppivälin yli. Useamman kertaa kuitenkin pujoteltiin koko pujottelu taas ihan oikein. Välillä se falskaa viimeisen välin, mutta meillä on vielä tässä aikaa treenata....

Olen nimittäin miettinyt josko tässä ilmoittaisin Manun Arcticin (ev-)PM-joukkueeseen, heh. Voi olla sekin, ettei tilaa ole, eli makseja on jo ilman meitäkin tarpeeksi kahta joukkuetta varten. No mutta, varakoirakoksi kenties edes :) Ei meillä kiire ole kisaamaan vieläkään ja jos halutaan hulluna startata, niin eihän se ole kuin ilmoittautua kisoihin ihan oikeasti. Sitten kun haluttaa. Ei haluta vielä.

Rimat oli 50, pysyivät pääsääntöisesti ylhäällä ohjauksen allakin. Paljon sen korkeampi ei olla radan yhteydessä tehty, niin eikä myöskään yhtään koko pitkää rataa ja minä puhun jo kisoista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti