lauantai 6. maaliskuuta 2010

Agility Oulu 6.3. Lauantaina

Väsynyt taas...

Otin varaslähdön kotiin ja olen ruokkimassa koiria ja lämmittämässä saunaa, Esa tuo tytön hoidosta sillä aikaa.

Kisat meni kivasti, vaikka ekalta radalta (B-rata, hyppäri) tulikin turhan paljon virhepisteitä jo ennen hylsyä, mutta ei niin harmittavia virheitä kuitenkaan. Se tosin harmittaa, että Foxy pudotti kisojen aikana kaksi rimaa, mikä ei välttämättä kerro niin kivoja asioita koiran voinnista, vaikka olen koettanut kiinnittää erityistä huomiota lämmittelyyn ja jäähdyttelyyn näillä kylmillä kisasäillä. Foxy kun ei yleensä tiputtele rimoja. Hypyt tosin olivat tiukoilla käännöksillä jne jne. videoilta voitte katsoa, mutta silti.

Ensin tehtiin siis hylsy viimeisellä putkella mutta takana oli siis vitonen kepeiltä, vitonen riman tiputtamisesta ja vitonen kiellosta, joten eipä niitä enää yksi Foxy voisi itselleen enempää hankkiakaan, joten se hylky oli ihan armelias lisä. :P

Tässä se hyppäri


Toiselta radalta saatiin harmillisesti vitonen. Se oli harmillinen sen yhden ainokaisen riman pudotuksen takia, joka tuli tiukalta vienniltä kepeiltä hypyn taakse. No mutta, näitä tulee.

Tässä jälkimmäinen, eli agirata


Huomiseksi on lämpimämmät olosuhteet taas vähän, kun päästään kisaamaan jo päivällä, eikä mene näin myöhäiseksi. Kisapaikalta lähdettiin vasta kuuden jälkeen.

Mutta varsinkin tuolta agilityradalta jäi hyvä fiilis, kyllä se vaan niin on, että agiradat on toistaiseksi se meidän juttu, ainakin siiheksi kun itse opin ohjaamaan Foxya paremmin. Nuo kontaktit kun antaa aina mukavasti aikaa ohjaajalle vähän mietiskellä tai jotain... Huomenna lisää!

2 kommenttia:

  1. Oli pakko kurkata jos olit päivittäny =) Hienoa oli meno taas, miten sie ehit juossa nuin paksun takin kanssa nuin nopsasti?! Harmi kyllä tuo vitonen, oli tosi hyvä rata!! en ymmärrä miten sulla on malttia ottaa nuo kontaktit nuin hyvin, itellä aina iskee hoppu hoppu kisoissa ja ei malta välttis niin kunnolla tehä. Tuttu juttu tuo hyppis ongelma, meillä oli xanan kanssa sama monta vuotta. Ekat hyppynollat tais tulla meille vasta vuonna 2008 =) Ei vaan saa rauhotettua tilannetta missään niinku kontakteilla saa. Kauheeta vauhtia vaan koko ajan. Tsemppiä huomiseen!!!

    VastaaPoista
  2. Se takki on itseasiassa aika kevyt! Näyttää vain tukevalta, kun sitä ei ole vielä kertaakaan pesty, on vielä kaikki "ilma" tallella :) Tosin noiden maneesikisojen jälkeen on kyllä jo pesu paikallaan :P

    VastaaPoista