torstai 4. maaliskuuta 2010

Tapahtumia

Ei tule päivitettyä kun ei saa kuvia eikä videoita laitettua. Uutta konetta ei olla vielä haettu. Noh, jos edes jotain, kun tässä kuitenkin tapahtuu koko ajan.

Lauantaina ja sunnuntaina päästään taas kisaamaan Ouluun, onneksi nyt mahtaa olla vähän lauhemmat kelit. Ei malttaisi taas odottaa, että pääsee radalle... :D

Viime viikon lauantaina kävin Kim Kurkisen koulutuksessa hallilla ja tykkäsin kovasti, koska meillä meni Foxyn kanssa niin hyvin ;) Heh. Hoksasin ekaa kertaa katsella kameralta videoita myös hidastettuna ja vautsi kun niistä näkee hyvin oman kropan liikkeen ja koiran hypyt ja erityisesti niiden ajoittumiset suhteessa toisiinsa. :) Nyt pitää vain vihdoin ja viimein hankkia jonkinlainen videoiden muokkaamisohjelma, niin voin demonstroida teille meidän rengas - putki suorituksen kuinka se kehittyi hylystä puhtaaksi, no okei, Foxy taisi tosin jo ekan suorituksen jälkeen oppia kumpaan päähän putkea mennään, mutta siitä viis. Kunhan minäkin opin jotain ;)

Lisan kanssa ollaan ahkerasti treenailtu kans. Ensi viikolla ois epikset ja vois vaikka harkita, että ottaisin sinne molemmat koirat! :) Keinukaan ei ole enää niin jännä paikka ja rengaskin on alkanut mennä jonnekin takaraivoon, että miten se oikein suoritetaan. Kepeissä edetään hitaasti, koska meidän seuralla ei edelleenkään ole mitään keppien opetusta helpottavaa, kuten verkkoja tai ohjureita.... :P Mutta mölliradalla noita ei siis edes olisi esteenä, joten voitaisiin tosiaan varmaan ehkä harkita... ;D

Sitten ehkä se toistaiseksi mullistavin ja kaikkien elämään vaikuttava uutinen on se, että me muutamme taas. :( Tästä talosta ei mennyt tarjous läpi ja sitä ei kannata nostaakaan, vaikka talo on kuinka ihana ja ihanalla paikalla. Esan vanhemmat sitten tarjoutuivat myymään omansa hyvään hintaan tästä reilun 10km päästä lännen/etelän suuntaan virkeältä Seskarön saarelta. J9ten sinne me nyt lähdetään. Lenkkeilymaastot ainakin ovat loistavat. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti