perjantai 2. maaliskuuta 2012

Kevät alkaa näkyä

Syynäsin tuossa lävitse useaan otteeseen Activen kisoissa filmaamani pätkät maksikolmosten radoista, uudestaan ja uudestaan ja uudestaan; jarruja, käännöksiä, kontakteja, kepeille lähetyksiä, niistoja... Hmm.  Muutamia pitää ehdottomasti päästä kokeilemaan. Sekä hyppis, että B-rata (A-rataa en enää ehtinyt jäädä katsomaan) näyttivät oikeinkin vauhdikkailta ja niistä olisi mukava päästä testaamaan omankin koiran kanssa.

Tänään on ollut valloittava, keväisen aurinkoinen päivä, josta ollaan nautiskeltu lasten ja koirien kanssa. Tytöt pääsivät aamulla lenkkeilemään ja todettiinkin isojen teiden olevan todella liukkaita ja suunnattiin suosiolla moottorikelkkareiteille. Foxy ja Lisa ovat yläkertaeristyksen aikana oppineet ainakin väliaikaisesti ;)  leikkimäänkin keskenään, sellaista ropinaa kuuluu lautalattian pinnasta, kun revittävät rallia sohvalta ja sängyltä toiselle! Ikävä kyllä sitä ei itse pääse todistamaan, sillä minun läsnäoloni vetää aina touhun vakavemmaksi - tylsää!


Jore pääsi sitten pitkästä aikaa minun kanssani lenkille nyt päivästä, kun Kaija kaitsi lapsia pihalla. Vähän kun muistutteli sille ens alkuun hihnasta päästettyäni, miten hauska kapistus on pallo, se palasi kiltisti kutsuttaessa luokse ja villeili pallon perään oikein reippaana. Pari kertaa tonki sen uppeluksiin umpihankeen, josta minä sen tietenkin sain käydä kaivamassa. Eli ei mitään haahuilua tai karkailun merkkejäkään - mukava oli lenkki!

Juoksut ovat menneet lähestulkoon huomaamatta ohitse. Foxylla nyt 13. päivä menossa, eikä yhtään yötä olla menty piipaten. Muutaman kerran päivässä Jore käy rappusten tyvellä vinkumassa, mutta tulee pyynnöstä pois.

Seuraavan kerran kisoihin suunnataan siis 18. päivä, sitä ennen onkin vielä pari viikonloppua ihan vaan vapaata. Jos sitä omalle hallille kuitenkin selvittäisiin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti