sunnuntai 18. maaliskuuta 2012

Kisat Oulussa 18.3.

Meidän viimeaikainen saldo kisoissa on ollut yleensä 2 hylsyä ja yksi tulos, tänään päin vastoin. Radat onnistuttiin tekemään aikasta siististi, nättejä kontakteja ja kaksi vitosta siis, poikkeuksellisesti ekalla radalla kosketusvirheestä (ekan puomin jälkeen 3. -4. hyppy) sekä hyppyradalla kiellosta huonosta viennistä putkelle (näkyy videolla takimmaisena putkena). Keskimmäinen rata hylkäytyi, kun jäin koirasta jälkeen juuri ennen keinua. Olin kaikilla radoilla koko ajan jäljessä tai myöhässä, minulla itselläni ei ollut kovin hyvä "flow", vaikka Foxy olikin tosi kuuliainen ja teki mitä pyydetiin; ihana, kiltti tyttö!!

Tänään ei olisi tosin sertejä herunut, kun Hannu Männistö oli Netan kanssa kisaamassa ja tykitti radoilla mistä kukaan ei tehnyt aliaika nollaa, jopa -6 sekuntia aliaikaa ja he siis tekivät joka radalla voittonollat, vieden muilta sertien mahdollisuudet, sillä kisaajia oli niin vähän. Meidän paras aika oli jotain -2,-- mutta kuten sanottu, olin tosi laiskalla tuulella, Foxy olisi voinut kirmata paljon lujempaakin. Nyt vasenta jalkaa jomottaa kummasti. Mutta huhtikuulle me taas skarpataan... :)

Radat oli siis oikeinkin nättejä, kullekin mahtui vain yksi virhe ja erityisesti ekan radan puomin kontaktit (x2) olivat niin superit. :) Alla videot, tuomarina oli Jari Tienhaara.




Ensi viikolla alkaa sitten minun koulunkäyntini, ensimmäinen kerta hierontakurssilla! Foxy pääsee sunnuntaina koekaniiniksi ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti