torstai 15. tammikuuta 2015

Manu baanalla

Tänään oltiin ominemme Manun kanssa hallilla. Igsykin oli mukana ja sitäkin otin vähän videolle, mutta se ei ole valmis vielä, teen Igsysta oman postauksen myöhemmin!

Testailtiin Manun kanssa ohjauskuvioita aiheena niisto, johon se lähti mukaan yllättävän hyvin, joskus ollaan kokeiltu, keväällä / kesällä, jolloin rimat vielä tippui herkästi ja koira oli kädessä kiinni seuraavaksi.. Kun en varmaan palkannut tippuneesta rimasta. Nyt koetin muutenkin palkata enempi namilla ja superina sitten vasta lelu, eli vetoleikki. Mutta on mulla kyllä vielä ajoituksen ja vihjeiden kanssa paljon tekemistä... :/ Ehdottoman positiivinen mieli treeneistä kuitenkin jäi, kun olihan siinä putkea tarjolla ja sun ja vaikka mitä ja hienosti poika teki. :) A-este meinasi olla joka kerta aika nopsa suoritteinen, siis ehti alas asti tai ilman onoffia ja sitä palauteltiin pariin otteeseen, siis uusittiin.

Suuntaa antava ratapiirros, ei numeroiden mukainen

Keinua rämisyteltiin myös useampaan otteeseen, se on aika kovaääninen minunkin mielestä, mutta niin olen minäkin, joten en sitä moiti. Ihan kivasti Manu lähti leikkiin mukaan, tehtiin keinua siis ihan kokonaisenakin, en vaan hoksannut, ettei se mahdu ruudulle, joten sitä ei videolle tullut.


Pujottelua tehtiin lopuksi, olin aikonut tehdä hyppytekniikkaa, mutta aikaa (ja tilaa) olisi ollut vain taas Set Pointille, joten tein pujottelua sen sijaan vähän enemmän. Ehkä huomenna hyppytekniikkaa sitten, jos tosiaan aion selvitä hallille huomennakin. Tänään palkkasin ensimmäisen kerran pujottelulla heittämällä lelun eteen ja kulkemalla sivulla koiran tehdessä, hyvin onnistui. Taisin joskus ennen joulua kokeilla sitä, mutta ei vielä silloin onnistunut.

Äänet on ehkä vähän rasittavat kun kehun niin ilkeällä äänellä, varsinkin pujotteluvideolla... Pahoittelut jos koetit katsoa äänten kanssa.


Vaikka namitkin oli tänään mukana, olisin voinut vielä vähän aiemmin hyötykäyttää niitä "kiitos" - käskyn tehosteena, sen merkitys meinaa aina näin treenatessa vähän himmentyä pienen pelmun päässä.. ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti