torstai 29. tammikuuta 2015

Julkaisematonta materiaalia -

- joka vaan jumitti koneelle videiden toivossa. Eikä niitä ole kaikkia liitettäväksi vieläkään. Mutta koska uutta jo pukkaa, pitää tämä koettaa saada pois alta, pahoittelut epäloogisuudesta!

Kirjoitettu torstaina 29.1.

Flunssa iski, vaikka luulinkin, että se iski lapsiin. Ollaan siis kaikki kotona, äiti sairastaa ja lapset sekoaa. Tai edeltävä tekee molempia? Ehkä ne on pakko viedä jo huomenna päiväkotiin, koska eivät tunnu sairastuvan sitten millään - onko tässä mitään logiikkaa? Tapani mukaan siis ennakoin ja "varmuuden vuokseilin" vähän turhankin paljon ja ajattelin jättää lapset kotiin, koska "Kohta ne varmaan sairastuu, ellei jo tänään." Mutta ei ne sairastuneet vielä tänäänkään ja nyt on jo torstai. Tätä "ehkä tänään" on siis kestänyt jo maanantaista asti. En voi suosittella tätä tekniikkaa kellekään.

Ehdittiin kuitenkin maanantaina käydä Manun kanssa hallilla Svean tuoksuissa, joten se meni vähän häneksi (Svea oli hallilla su ja sillä on juoksut). Mutta WAU mikä pujottelu jo! :) Igsy oli myös mukana istu-maahailemassa, se on suloisin istu-maahailija!! :D Kamppailen edelleen Igsyn sivulletulon kanssa, se tuntuu mahdottomalta noin pienen ja liukasliikkeisen kanssa...

Manun pujo ja hallirallattelua:


Tiistaina oli Lisan treenit, silloin tuntui omassa kurkussa jo vähän karhealta, mutta treenit meni hyvin ja Lisa teki hienosti :) Jopa kontaktit. Kyllä ne vielä siitä lutviintuu kun taas treenataan. Kisakontaktit viime viikonlopulta (kaksi A:ta ja yksi keinu) oli kerta kaikkiaan kamalat.

Jore pitäisi trimmata, anyone? Ehkä se viedään tällä kertaa jollekin joka oikeasti saa tehtyä sen kerrasta alusta loppuun :) Igsyllä on sama edessä, mutta sata kertaa kevyempänä versiona!

(Joresta ja iksustakin on videot tulossa...)

--

Viime viikonloppuna kisattiin siis Lisan kanssa Torniossa kahden hylyn ja yhden kymppituloksen verran. Huonot kontaktit leimasivat kaikkia ratoja. Hyppis tuntui ihan kivalta, mutta summattiin useampi virhe sillekin radalle ja hyllytettiin. Kaiken kaikkiaan fiilikseksi jäi lopuksi hyvä, hyppiksen ansiosta, se ei valitettavasti tullut videolle aivan kokonaisena! :) Tilat oli hulppeat ratsitallitilat, kellä yksityisellä (ainakaan täällä pohjoisessa) on tallissaan tilaa kolmelle hevoskuljetusLINJA-AUTOLLE? :D Vaan olihan hieno paikka, vähän kuin jostain tyttöajan heppaelokuvasta... :)

Kisakoostevideo:

Kauhulla katselin myös muutamia kolmosluokan bordercollieta radalla ja irvistelin. Ei siksi, että niillä olisi mennyt huonosti, vaan siksi, että kuvittelin itsekin joutuvani vielä siihen samaan tilanteeseen kaamean kaaharin kanssa, kenties jopa kuluvan vuoden aikana? Hirvittää aivan hirveästi. Mutta kuten siinä radan reunalla tuumasinkin, onneksi voin päättää itse milloin se tapahtuu - jos milloinkaan! Josko sentään joskus. :)

Sunnuntaina käytiin vielä Lisan kanssa Mikan koulutuksessa. Saatiin juosta. Tehtiin pientä ohjauksellista pätkää, jossa kiinnitettiin huomiota mm. kurveihin ja suoritusnopeuteen / sujuvuteen. Jo lauantain jäljiltä olin tosi kipeänä ja sunnuntai-iltana niin kipeä, että kun makasin sohvalla, ei oikeaa jalkaa saanut nostettua toisen jalan päälle. Ei vaan saanut. Aika kipeää on se.

Mutta nyt siis lepoa, että jaksetaan viikonloppu kouluttautua.

Ollaan sentään vähän keittiötokoiltu Manun kanssa ja treenattu seiso-käskyä niin, että raaja-asento pysyisi oikeana. Hankalaa. Mutta positiivista on se, että se tunnistaa jo seisokäskyn. Hankalaa siinä on se, että se vaatii vielä "näyttelyseisotus" asennon minulta, eli olen sen sivulla ja nami toisessa kädessä... Mutta tässäpä on näitä sairaspäiviä aikaa alkaa häivyttää palkkakättä / palkkausasentoa ja niin edelleen. Ja joka kerta kun treenataan saa huomata kehitystä edelliseen, joten hyvä siitä vielä tulee :)

2 kommenttia:

  1. Ihan varmasti tämän jo tiedät, mutta kirjoitan silti ;) Miä oon tuolle kakaralle opettanut eri käskyt toko-seisomiselle ja näyttelypönötykselle (öh, siis yrittänyt opettaa). "Seiso" käskyllä riittää, että on jalkojensa päällä ja "näytä" käskyllä pitäisi sitten olla vähän kauniimmin. Oma sijoittuminen molemmissa tietty eri. Jotenkin aajttelin, että olisi koiralle helpompaa. Mutta harjoitusasteella tässä(kin) asiassa ;)

    Leena, Mars ja Manna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No en ollut vielä ehtinyt vielä ajatusta niin pitkälle :D Mutta tosiaan, ensin meillä "seiso" oli näyttelyseiso, mutta ei se sitä koskaan oppinut, vaan seisoi tosi rumasti - ja seisominen on tosiaan selkeästi nyt tokoseiso, jossa nousee vain sillai puoleksi, mutta ilmeisesti se riittää sitä varten :D

      Seuraavaksi sitten syyninkiin taas se näyttelyseiso, jolle pitänee sitten keksiä tosiaan ihan oma sanansa :) Sijoittuminen meillä on vielä huono tuossa tokoseisonnassa, kun ei hoksi kuin vain tuon vieressä seisomisen, mutta pikkuhiljaa kai se sekin siitä kehittyy, ei vaan passaa jumittaa! :)

      Ja kiitos kommentista, aina kannattaa kommentoida! :)

      Poista