tiistai 28. huhtikuuta 2015

Kajaanin kisat 25.4.

Nyt on videota viimeisimmistä kisoista, edelliset Tornion kisat edelleen editoimatta jossain, vaikka eipä siellä varsinaisesti kuvattavana olleetkaan kuin hyppyrata, agiratojen ensimmäiselle kontaktille päättymisen vuoksi.

Kajaanissa Lisa vapautui puomilta ja Aalta käskystä (vaikka melko hätäisesti vapautinkin, täytyy myöntään - mutta kun on hätä, niin minkä teet?! Parempi nopea vapautus kuin varastaminen? Ei Lotta...) ja keinun suorituksista toinen oli hyvä, toinen heikohko. Hieman kovaääninen keinu se oli, enkä voi Lisaa siitä moittia tai vaatia siltä muuta kuin mihin se pystyy, se vähän säpsyi keinua vielä A-radan jälkeen aina sen kuullessaan ja B-radalla hyppäsi pois, ilman virhettä tosin.

Tuloksia me ei menty näistä kisoista vielä hakemaan (eikä vielä seuraavistakaan), mutta onnistuttiin silti tekemään kolme aika hienoa rata, joille kullekin mahdutin aina yhden virheen. Hyppyradalla yritin oikein vedättää (serti kiilui silmissä, kuinkas muutenkaan) ja se sitten kostautui ihan lopussa. Kellotin itse rataa ja oltaisiin hyvinkin voitu olla sertin syrjässä kiinni, mutta ihan yhtä hyvin perustein voisin väittää, että se oli melkein triplanolla - se on aina niin lähellä mutta kuitenkin tosi kaukana!

Fiilikset oli siis tosi kivat Kajaanissa. Paastotin Lisaa edellisen päivän, mutta unohtui juottaa sitä paremmin, joten lievää hiipumista mahtoi olla päivän aikana havaittavissa. Nyt tulevana sunnuntaina pitää muistaa pitää hyvä huoli nesteytyksestä!!

Tässä radat. Kokeilin uutta editointiohjelmaa. Vähän aikaa menee kyllä sen kanssa opetellessa, enkä oikein tiedä tykkäänkö siitä hirveästi kuitenkaan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti