keskiviikko 20. lokakuuta 2010

Positioning

Vähän väliä hermoromahduksen partaalla ja nämä aamut kun pitäisi olla helpompia, koska Ilse vielä nukkuu...

Pojat alkavat jo vähän tunnustelemaan paikkaansa laumassa, varsinkin Allu. Se alistuu hetkeksi ja hyppii toisessa taas kuonolle ja räksyttää. Sillä on oma paikka pakastimen vieressä (veikkailen, että turkki tekee olon vähän tukalaksi kunnon leikkisessioiden jälkeen ja se on hoksanut keittiöstä viileimmän paikan, meillä on siellä lattiakin vielä remontoimatta), josta se näkee sekä eteisenovelle, että ruokailuhuoneen kautta olohuoneeseen. Oikea leijonakuninkaan sijainti... ;) Sieltä minä sen sitten yleensä kannan omaan petiin Turon seuraksi. Turo mielellään hakeutuu sinne tai sitten molemmat nukahtaa jalkojen juureen kun olen koneella.

Virtaa riittää kuin pienessä kylässä siis, näillä molemmilla. Turo on enempi sellainen tihutyöstäjä, se kiskoo pöytäliinoja ja kuljettelee tavaroita, pureskelee nurkkia ja touhottaa menemään. Allu ei kisko niin paljon, mutta tekee kaikkea muuta ja kiusaa kanssakoiriaan. Vaikka osaahan tuo Turokin kiusata, ettei ne mitenkään super-erilaisia ole. Karvan takia vielä Allu alkaa myös herkästi läähättämään ja se on niin ilkikurisen näköistä ja kuuloista, että kun se vähän väliä vielä räksähtelee Rommille tai Lisalle on pikku jäähy ansaittu ja otan sen syliin köllimään nypittäväksi. Se ei niinkään nyppimisestä välitä, tahtoisi vain olla menossa koko ajan. Täytyy kyllä myöntää, että Turon nyppimisharjoitukset on jääneet aika olemattomiksi, vaikka kyllähän sillekin todennäköisesti broken turkki tulee, kun siinä myös kasvaa rikkahippusen haiventa.
























It's getting rougher all the time - the puppies play, that is. In the mornings my work load's a little easier, when Ilse is still at sleep, but these two little pepper mills sure know their way to make a mess and a wreck (out of me). Luckily one more week left and Allu moves to his new home to make a mess and a wreck there. ;)

Allu has found a good place in front of the freezer, it's in the kitchen where we haven't yet made the floor, so it's bound to be a little cooler place. Very functional position also, what comes to seeing the whole floor from the door to the living room, indeed, a place for a lion king ;) Turo prefers his own bed or then they both sleep by my feet.

I've also started groom training with Allu, as you can see from the photo :D ;) Well, he actually has a lot of less of the furry fur in his back, though I must admit, a lot of it still remains...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti