tiistai 14. kesäkuuta 2011

Reissu lähenee

Asuntovaunun kera ollaan siis lähdössä matkaan torstai-iltapäivällä, ensimmäisenä määränpäänä leirintäalue Pyhäjärvellä, jossa yövytään ja perjantaiksi sitten Nastolaan starttaamaan illaksi. Foxy lähtee molemmissa kisoissa toisena ja aikataulujen mukaan minien B-kisa aloitetaan puoli yhdeksältä, joten on mahdollista, että pääsemme myös lähtemään aiemmin, jos tuntuu että alkaa väsyttää. Luulen kyllä, että Esa on meistä aikalailla väsynein tai minä, riippuu leirintäyöstä, ja Ilse vähiten, joka on mahtanut tirpoa unten mailla koko matkan Nastolaan asti!

Pe-la yöpaikkaillaan näillä näkymin Lahdessa, Nastolan kentältä kysyin paikkaa aivan liian myöhään, mutta eiköhän me vielä lahdestakin kisapaikalle löydetä.

Vaan on siinä Sarilla juoksemista, sekä perjantaina että lauantaina! :) Foxy starttaa minijoukkueessa viimeisenä, joten jos joukkueen koirakoilla on alla parikin nollaa käy jännitys varmasti aivan sietämättömäksi - mutta sen näemme sitten.

Nyt pitäisi alkaa raapustamaan matkatavaralistaa, muuten unohdan varmasti ainakin 10% aiotusta, en varmaan niitä tärkeimpiä mutta mukaan aiottuja silti.

Kävin äsken kokeilemassa Foxyn kanssa Aata, joka on sillä sen ennalta arvaamattomin este. Heti jos edistin reilummin, tuli roima kontaktin ylitys, joten tuumailin tässä sitten, että alkaisin sillekin opettamaan pysätyskontaktia, myös aalle. Mutta tätä ehtii makustella, näissä kisoissa mahdetaan mennä vanhalla kaavalla. Olisihan se varmempi olo itselläkin tulevissa kisoissa, kun tietää miten koira menee ja myös koiralla, kun se tietää mitä siltä halutaan.

2 kommenttia: