perjantai 28. lokakuuta 2011

Kaupungille

Olo on tänään jo sen verran hyvä, ääntäkin lähtee, että kehua voi ;) Joten ajattelin pakata iltapäivällä penskat autoon ja suunnataan kaupungille ihastelemaan tai kauhistelemaan ison maailman menoa. Leikkele on toiminut tähän asti parhaana palkkana, tahi maksamakkara. Lelut on vielä vähän epäkäytännöllisiä, mutta vähitellen koitetaan sytytellä niillekin enemmälti, että palkkana asti toimisi :) Harmi kun olen aina vain yksin liikkeellä eikä kuvia tule otettua. Tai sitten ne vain ovat julkaisukelvottomia, näistä vikkelistä valkoisista kun ei kuvaa oikein saa vähän hämärämmässä, jos kamera ei ole kunnollinen.

Batsi on jotenkin... hmm. Siinä vain on sitä jotain. Jotenkin se muistuttaa niin paljon erästä pikkuista parson tyttöä, joka meillä asui kesällä 2007... Ja sitten kuitenkin se pienuus ja ketteryys mikä sillä on, sinnikkyys ja rohkeus ja sen koko itsenäinen olemus. Niin. Mutta meidän laumaluku kuitenkin on aika iso jo. Ja en kai minä muutenkaan oikeasti voi olla miettimässä uutta koiraa...!

Jytky taas on aivan kuin isänsä :) Reipas, iloinen hännänheiluttaja, ilman karvaturrukkaa tosin. Tähän mennessä käsittelyharjoitukset sujuu ja miksikä ei. Pitää vain olla nyt jatkossakin ahkera sen kanssa, ihmisrakas pallukka se kuitenkin on.

Lisa-mamma on toipunut hampaanpoistosta hienosti. Yöllä se oli ulostanut sisälle kertaalleen pahanhajuista mustaa ja vetelää kakkaa. Varmasti nieltyään määrät verta hampaanpoiston jälkeen. Varmaan jo tänä iltana tarjotaan sille taas luita, eilen se sai vain lihaa. Vähitellen pitää varmaan aloittaa opettelemaan sen kanssa syömään myös oikealla puolella, ettei se jää aivan työttömäksi. Katsotaan ja seurataan, miten hommat alkaa sujumaan. Tai sitten rutiiniksi pitää ottaa sen hampaiden pesu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti