keskiviikko 16. joulukuuta 2009

Luolatreenit

Olipas hyvä kun tutkailin pitkästä aikaa Ostyn sivuja ja bongasin samalla joulukuun luolatreenipäivän :) Se sattuu juuri siihen aikaan kun ollaan siirtymässä pohjoisesta Sotkamoon, joten suoritamme siirtymän tietenkin niin, että tytöt pääsevät käymään matkalla kettua moikkaamassa. Foxylla edellisestä kerrasta on jo yli puoli vuotta ja Lisa ei ole käynyt ensimmäistäkään kertaa. Ei minulla ole kovin suuria odotuksia vieläkään, sen verran tehdään, että Lisa viedään paikalle ensin ja Foxy menee Esan kanssa eikä saa nähdä Lisaa ja haistella kettuhajuja siinä välissä. En tiedä onko näillä mitään merkitystä tosin, mutta kokeilla pitää!

Hmm. Asiaa tosin saattaa vaikeuttaa vähän se, että autossa matkustaa itkuherkkä tyttö, mutta jos vaikka toinen ajelee ympäriinsä sen aikaa kun toinen on treenaamassa ja kertoo vetäjille tilanteen, jotta on vähän hoppu, niin eiköhän se jotenkin lutviinnu..

I found out that there's fox training in December 27. in Oulu just when we are on our way to Sotkamo and have to pass through Oulu. So we're going to take the girls with us and see if they have something say about that. :) It's been over a half a year when we took Foxy there last time and Lisa hasn't seen fox at all yet. So it's high time!

It's just that Ilse will be with us too that time and she's not very fond of travelling in a safety capsule, so she's apt to cry every time a car stops and in between too. I guess one of us could try and drive around while the other goes training and tries to get out as soon as possible. :P

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti