maanantai 14. joulukuuta 2009

Pieni ja iso Foxy

Foxy pikkutyttönä 8 viikon iässä














Ja sitten vähän venähtäneempänä, kahden vuoden ja 8 kuukauden iässä. :)














Laitoin uuden lisenssin tulemaan ja ilmoitin meidän Kajaanin kisoihin. Siellä ei tosiaan ole valitettavasti kuin vain se yksi startti, mutta on sekin parempi kuin ei mitään. Nyt joulutauolla pitäisi päästä käymään hallilla useampaan otteeseen, jos Esan saisi vaikka raahattua mukaan videoimaan pitkästä aikaa. On se vaan niin kiva, kun pystyy taas juoksemaan normaalisti! Tässä kun vielä jaksaisi alkaa kunnolla lenkkeilemään ja vähän jumppaamaan kotonakin, että kunto kohenisi nopsempaa.

Meillä on vaan 15 astetta pakkasta, vaikka luvattiin kyllä huomattavasti enempi. Voi kun sitä lunta tulisi jo!!! Vähän tuolla itse asiassa leijailee. On siellä kyllä kova pakkanen, kun pilvessäkin vielä, ties kuinka kylmänä yöllä käynyt, illalla kun oli aivan tähtikirkas taivas.

Taidan nyppiä Foxyn loppuun tässä joutessani. Sillä töhöttää karvoja vaikka millä mitalla vatsasta ja rinnasta, kun koetin ottaa siitä kuvia viime viikolla - niistä tuli ihan kamalia.

Foxy and I are going to Kajaani agility competition in January and I ordered my new agility license for that. I wish we get to train enough during the holidays - planning to make Esa to come with me and have some on a video.

It's about minus 15 outside, they promised some lot colder, lets see where it gets - if anywhere.

I got some trimming to do with Foxy, so I catch you later! :)

1 kommentti:

  1. Kiitos onnitteluista! Mahtava reissu tosiaan oli. :) Törmäillään Kajaanissa, minäkin nimittäin ajattelin ilmoittaa Seran tuolle yhdelle ainokaiselle startille mikä sieltä löytyy.. Ja hyvä kun blogissasi luki tuosta lisenssistä, minä olin jo ihan unohtanut että se pitää uusia!

    VastaaPoista