sunnuntai 10. tammikuuta 2010

Julkaisupäivä lähenee

Ja kun tässä ei nyt ole muutakaan jännättävää, niin jännätään nyt sitten sitä, että julkaisen kotisivut 15. päivä, eli enää 5 päivää jäljellä! Tuolloin siis saan maksaa kennelnimilaskun 2000kr ja nimi on virallisesti minun. Ei ainakaan tähän mennessä ole kukaan asiasta valittanut, lieköhän miten yleistä tuommoinen valittaminen yleensäkään? Ja mistä syystä sellaisen voi tehdä niin että nimi on oikeasti vaarassa? Sehän on kuitenkin ainakin Ruotsissa jo valmiiksi hyväksytetty Belgiassa ja jostain syystä sen jälkeen voi vielä kennelin kotimaassa kuukauden ajan tehdä nimestä valituksen, perustuen mihin, en nyt sitten tarkalleen ottaen tiedä, jos kerran FCI:n hyväksymä kuitenkin jo on.

Lisa on jo hyvinkin terveenoloinen, kiitos kaikille myötäeläneille! Onneksi paristo oli niinkin pieni ja suurempia vaurioita ei päässyt sattumaan. Kyllä noiden kanssa saa olla varovainen. Jotenkin on vain tottunut siihen, ettei ne kummemmin tuhoa mitään, (paitsi ehkä meidän sohvaa) ja jos lattialla onkin jotain suuhun pantavaa niin se ei ole vaarallista, mutta tälläpä kertaa se olikin. Paristojen kanssa pitää olla tosi varovainen, meillä tämä oli siis irronnut lattialle tippuneesta kaukosäätimestä, jonka yksi paristo vierinyt sohvan alle edellisenä iltana kun aamuyöstä aloin siirtämään Ilseä omaan sänkyyn (se kun ei mene ihan normaalisti nukkumaan vaan pitää hyssyttää) ja tönäisin sohvalta ylösnoustessani kaukosäätimen lattialle. Pikaisesti vain keräsin paristot takaisin pöydälle, mutta yksi oli jäänyt lattialle siltikin. Ja näin sitten jouduttiin elämään kauhun hetkiä perjantai iltana, kun pieni pirpana voi niin huonosti että tosiaan jo pelättiin sen puolesta. :( Loppu hyvin kaikki hyvin, mutta tarkkana ensi kerralla noiden paristojen kanssa...

2 kommenttia:

  1. Ihanaa että Lisa on kunnossa!! Ainahan sitä voi sattua ja tapahtua kaikenlaista, miten nuo hauvat keksivätkin sitten juuri jyrsiä semmosia tavaroita jotka ovat vaarallisia kun muuten saa olla tavarat rauhassa! Teilläkin sitten tuli juoksut, meillä kans Ninjalla alkoi pari päivää sitten, eli ei astutusta sitten täälläkään. Ei olis mitenkään oikein voitukaan lähteä nyt minnekään ajeleen kun neiti on niin kamalan pieni ja astutusreissuillekin kun saa varata varmaan ainakin sen pari päivää. Mahollisesti sit meilläkin kesällä sit, jos kaikki menee hyvin. Meillä on arki lähtenyt ihan kivasti käyntiin, neiti vaikuttaa aika tyytyväiseltä tyypiltö toistaseks, tosin viime yön valvotti nukuttuaan koko päivän melkein. Olin ite kyllä ihan sippi, mutta onneksi nickekin on koko tammikuun kotona, muuten olisin helisemässä Jennan sekä pikkuneidin kanssa yksin kotona. Kuullaan!!

    VastaaPoista
  2. Mukava kuulla, että Lisa voi hyvin!! Kaikenlaista sitä pitääkin sattua :( Onneksi Lisa toipui pienestä seikkailustaan!

    VastaaPoista