maanantai 18. tammikuuta 2010

Koirien vuorotteluvapaita

Foxy vetelee (toivottavasti) viimeisiään tärppipäivissään. Eli ihan oikein oltaisiin ajoitettu reissut, kun juoksujen alusta laskettiin 10pv, vaikka tuossa viikollakin jo näytti siltä, että ajankohta olisi ollut oikea. Foxy on siitä vähän mysteerinen, että se tyrkyttää itseään tasaisesti jo jostain 3 - 5 päivästä lähtien, joten jos ei alkamisajankohta ole tiedossa tai uros oikein kokenut, voi hyvin sattua väärät päivät astutukselle. :P Joten kesällä sitten saa olla supertarkkana! On se vaan kivempi lähteä urosreissullekin kesällä, jos vaikka jonnekin kauemmaksi koetetaan sittenkin.

Ehkä nyt viikonloppuna, kun Rommi on ollut eniten kiinnostunut, Foxy vain seisoo enää aloillaan ja odottaa vain jotain tapahtuvaksi. Mutta valitettavasti pöksyt pysyy jalassa ja Rommi pidetään kurissa. Meillä on aamu ja ilta vuorot, Rommi aamuisin vapaana ja Foxy iltaisin, toki välillä kaikki siinä välissä kun voi valvoa koko ajan. Eihän sieltä pentuja tulisi mutta siltikin...

Tiian radat tulivat nyt, saa nähdä milloin pääsen Foxyn kanssa niitä kokeilemaan! :) Torstaina olisi epikset, voisi harkita, jos näyttäisi siltä että juoksut olisivat rauhoittuneet, että kävisi lopusta juoksemassa radan. Katsotaan!

Keli on niin mainio, että pitäisi oikeasti jaksaa lähteä vaunuilemaan ja ottaa vaikka taas tuo Rommi mukaan. Tyttöjen kanssa kun oli tarkoitus lähteä iltapäivällä käväisemään hallilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti