tiistai 5. tammikuuta 2010

Hallilla

Eilen pääsin vihdoin lähtemään hallille ja otin molemmat tytöt mukaan. :) Vähän olisi tehnyt mieli ottaa Rommikin, edellisestä kerrasta kun on niin pitkä aika ja sen on niin paljon rauhallisempi nykyisin, mutta se olisi mennyt vain pintaraapaisuksi kaikkien kanssa sitten...

Foxyn kanssa testattiin ASB-lehdessä ollutta neliöjuttua, jossa A, putki, hyppy ja kepit. Alkulämmittelynä vartalo-ohjausta matalilla hypyillä ja putkilla, ilman sen kummempia käskyjä tai huitomisia - siitä tuli kyllä molemmille hyvä mieli, kun meni niin hienosti välistävedotkin ja kaikki :D Muutenkin Foxyn kanssa treenaaminen oli kiva,a tai no, kuten yleensä :) Hyvillä mielin lauantain kisoihin sitä nollaa hakemaan. Torstaina ehditään vielä kuitenkin käydä ohjatuissa treeneissä.

Lisan otin mukaan koska... LISALLA ALKAA TÄNÄÄN JATKOKURSSI!! Alkeiskurssikin jäi siis käymättä ja ollaan luvattu sen kanssa harjoitella itsenäisesti. Se harjoitteluhan on ollut ihan olematonta, pussi ja keinu on edelleen ihan tuntemattomia esteitä, koska en ole voinut niitä yksin treenata. Kaikki muut se menee, tosin ei keppejä tietenkään. Eilen reenailtiin sen kanssa ihan vaan hyppyjä (normi minikorkeus on Lisalle alituskorkeus... huokaus), palauteltiin mieleen putkea ja Aata, joita se loppujen lopuksi meni ihan innoissaan ja oma-aloitteisesti; putki ja kontaktihulluhan se sieltä nostaa päätään... :P Sekä nakki että pallo toimi palkkana, kun ensin sain sen houkuteltua agilityn maailmaan sieltä tuoksujen maailmasta... Tosi ylpeä olin Lipsukasta. Saa nyt sitten nähdä, ehtisikö/lähtisikö Esa tänään treeneihin vain olenko se minä.

Lisan rokotustodistus on hukassa, ne kun on merkattu passiin enkä löydä sitä mistään! Viimeisenä oljenkortena haetaan kopiot papereista Onnilta (ell) ennen lauantaita, Lisahan on siis ilmottu junnunarttuihin. Olen pitänyt sitä hirmuisella lihotuskuurilla nyt ja sehän sopii Lisalle! :D Rekkarit on kyllä tallessa sentään. Saa nähdä millainen päivä on Kajaanin hallilla tiedossa, jos pakkasta on näin paljon. Brrr...

2 kommenttia:

  1. Lyllyä näyttelyyn ja agiliitämiseen!! Nautitte vaan menosta niin nolla sieltä rapsahtaa =) Kumpikas teistä sit meni sinne jatkokurssille? =)

    VastaaPoista
  2. No minähän sinne lähdin, kun ei Esa ollut tullut vielä kotiin tuolloin. Saa nähdä kuka sinne sitten ensi viikolla Lisan kanssa menee :)

    VastaaPoista