tiistai 2. helmikuuta 2010

Lisan treenit

Me mentiin jo näinkin vaativaa radan pätkää Lisan kanssa treeneissä. :) Hassuinta siinä on se, että se menee sen heti ekasta kerrasta tosi hienosti, viimeisestä nyt puhumattakaan :) Aata ei olla treenattu paljon, joten alussa se meni sen tosi hitaasti, pari kertaa tuli vain minun perässäni sen ohi ja lopuksi se menikin sen oikein hienosti vielä pari kertaa. Yhtään hyppyä ei enää ohittanut (siis me ollaan treenattu sen kanssa ennen tätä kurssia tosi vähän, se ei ole oikein käsittänyt mitä hyppyeste edes tarkoittaa... hyi minua!)























Että oonkin sitten siitä ylpeä! :) Lisäksi harjoiteltiin pöytää (oisittepa nähneet kun se meni senkin niin hienosti, hyppäs kovasta vauhdista putkesta pöydän päälle ja läsähti siihen istumaan niinkuin tatti) ja puomia ja otin kerran myös keinun jota se vähän pelkää ja sen meni hyvin, toista kertaa en sitten riskeerannut.

Kerran tehtiin pissat sisälle. :P Se ei yksinkertaisesti malta pissiä ulos kun lähdetään sen kanssa johonkin, joten jos hätä tulee, se tulee yleensä sisälle. Tällä kertaa ulkona oli vielä 20cm uutta lunta, joten lenkitysreitit hallin pihalla olivat aika minimissä. Toivottavasti se suostuu tekemään asiansa sitten ennen näyttelyä. :P Nyt ollaan kovasti reenailtu näyttelyseisomista joka paikassa, nätisti poseeraa jo, mutta jäykistelee jalkojaa ja selkäänsä, jolloin köyristää vähän ja kulmaukset korostuu tosi suorina. Ehkä se vielä vähän rentoutuu kun harjoitellaan lisää, nyt joudun nostamaan sen takapuolen koko ajan ylös, kun se väkiselläkin vaan istuu.

Suunnittelen kovasti parsonien agileirille lähtemistä toukokuussa, olisi niiiiiiiin kivaa!!

Olen katsellut ja kerrannut Haukiputaan kisavideoita ja ilmosin meidät jo seuraaviin kisoihin. :) Ei malttaisi odottaa... harmittaa vaan, kun Oulu ei ole niin kovin lähellä ja harmittaa aina lähteä pois Ilsen luota. Se vaan menee niin, tulee huono äiti -olo, ei sille voi mitään. :/

1 kommentti:

  1. Viisas, taitava, kiltti ja kaunis Lissukka :) ihana koira ei voi muuta sanoa :)

    VastaaPoista