maanantai 15. helmikuuta 2010

Sunnuntain radat

Sunnuntaina ei saatu enää yhtään nollaa, valitettavasti. Mutta tehtiin kaksi oikein näppärää rataa, joista toinen oli hylky ja toiselta tuli kymppi. Ei mitään sähläysratoja ollenkaan vaan ihan kivaa menoa, varsinkin se hyllyrata. Hylkäys tuli sellaisesta seikasta, että ohjasin Foxyn muurin vieressä olevalle renkaalle, kun vuorossa oli muuri ja siihenhän se sitten kaatui. Muuten sujuva, nätti rata ja se harmittikin sitten vähän semmoinen epäröinti ohjauksen kanssa.

Kymppiradan videon ainakin laitan tännekin vielä, se hylky-rata on vähän huonompi laatuista kuvaa.

Ilse sai olla molempina päivinä mukana Oulussa, mutta pääsi sukulaisten luo hoitoon. Maneesissa olisi ollut aika kylmä pikkuisen kanssa, jos ei olisi esim. vaunuissa viihtynytkään.

Ja arvatkaas! Nikkalasta on toukokuussa lähdössä kaksi parsonneitiä ohjaajineen yhden pikkuemännänkin kera Turkkuseen parsoneiden agilityleirille!!! Jännittää jo nyt :D Ilse ei näillä näkymin olisi lähdössä mukaan, vaan Marjaanan pikku-Sofia, joka on sitten jo 4,5kk. Ilse olisi jo 7,5kk sitten, mutta jäänee iskän kaitsettavaksi tänne kotiin. :) Uskoisin, että kahdessä säpäkässä terrierissä ja yhdessä pikkuemännässä on meille ihan tarpeeksi hommia yhdeksi viikonlopuksi ulkomailla. :P

2 kommenttia:

  1. Kiva kuulla että pääsitte leirille! Tervetuloa tänne Turun suuntaan! Siellä nähdään!

    VastaaPoista
  2. Ei me itseasiassa vielä tiedetä päästiinkö oikeasti, mutta kyllä koetin ilmoittautua heti kun kello kävi 12 :) Joten toivotaan tosiaan että nähdään!

    VastaaPoista