perjantai 12. helmikuuta 2010

Tuomarimuutos

Ei sitten saatukaan Karin Bergbomia parsoneille, vaan tuomari on Gertrud Hagström Ruotsista. No, minkäs teet. Kehä näyttäisi alkavan 11 Suomen aikaa ja parsoneita on ilmoittautunut 14. Vielä ei olla me ainakaan lappuja tai spostia saatu, nämä tiedot löytyvät täältä.

Gertrud onkin sitten aika tiukka täti päätellen kahdesta edellisistä näyttelystä, jolloin tuomaroimistaan 18:sta parsonista ei yhtään ole palkittu vaaleanpunaisella nauhalla...) ja kun muita näyttelyitä katson Ruotsin puolella, joissa niitä CK:nkin koiria on, niin ne on sitten tyyppiä muotovalioksi heti kättelyssä. No, me mennään harjoittelemaan kehäkäyttäytymistä sitten, pitäähän sitä nyt omalla hallilla käydä joskus näyttelemässäkin. Ettei me tämän takia poiskaan jäädä. Ja olettaisin, ettei arvostelukaan ole aivan huuhaata, otetaan mielellään vastaan rakentavaa kritiikkiä! :)

Viimeksi Suomessa käydessään Gertrud oli tosin katsonut 20 parsonia 27:stä erin arvoiseksi, mutta se oli 4 vuotta sitten. Neljässä vuodessa on voinut jo moni asia muuttua.

Näyttelyyn on siis viikko, huomenna me lähdetään Foxyn kanssa käymään Oulussa kisailemassa jälleen. Harmittaa, kun eiliset treenit jäi väliin, Ilse tuntui kovasti väsyneeltä ja itkuiselta, joten katsoin parhaaksi jäädä sen kanssa kotiin, kun ei Esakaan ehtinyt työreissultaan illaksi kotiutua.

Ulkona upea päivä tänään, valitettavasti pakkasta on samalla mitalla taas. :P

2 kommenttia:

  1. Onko Lissukkakin menossa ;) Mielenkiintoista kuulla (siis jos on) mitä tuomari tykkää noin värikkäästä tytöstä :)

    VastaaPoista
  2. Jep, kyllähän se Lisapien siellä käväisi sipsuttamassa... perästä kuuluu kuinka kävi. :P

    VastaaPoista