tiistai 3. toukokuuta 2011

Kontaktilöpinää

Luulin, että kameralla olisi ollut joitain vappukuvia, mutta ne onkin kaikki puhelimessa, enkä osaa ottaa niitä pois...

Foxy ja Lisa saivat eilen lisää kontakti treeniä, Lisaa juoksutettiin kepeilläkin, ihan suorat ja vauhti on kova. Vähän vain jos innostuu itse liikaa, niin välejä jää tekemättä, mutta on tuota vauhtia ilman innostamistakin ;)

Keppien jälkeen hetken sytyteltyämme ja kiihdytettyämme kokeiltiin puomia ja vasta kolmas kerta jäi kontaktille oikein, tässä nyt ei mitään yllättävää ollutkaan. Mutta tosi hyvin etenee silti ja olen puomisuoritukseen kovasti tyytyväinen.

Foxy sai siten pärähytellä puomia Carinan kanssa ja siinä huomaa sitten, miten herkästä se ottaa eri käskyttämisen/liikkeen koska Carinalla oli todella vaikeuksia saada kontaktia toimimaan samalla tavalla. Oli sitten kyse äänen painosta tai sitten liikkeen pysähtymisestä liian aikaisin tms. Tämän takia juuri, on meillä kisakontaktit olleet mitä on, koska alan itse kisoissa varmistelemaan, enkä tee tyypillistä treenisuoritusta, koira hämmentyy ja lähinnä pyrkii poistumaan tilanteesta ja yleensä se on Foxyn tapauksessa jatkamalla rataa.

Mutta kyllä me sitten saatiin muutama onnistuminenkin ja otin vielä itse lopuksi pari tehokasta suoritusta. Myöhäänhän minä tajusin alkaa tuota itsenäistä suorittamista treenaamaan, kauan sitä mietin, mutten tiennyt miten lähteä sitä (yksin) purkamaan. Pallo on hyvä apu kuitenkin ja tällä me tämä kesä mennään.

Pikku-C tuumasi, että voisi lähteä Foxyn kanssa nuorten ryhmään kesäksi treenaamaan ja tavoittelemaan taas SM-titteliä. Kontaktit on toki paremmalla mallilla kuin edellisen kerran heidän kisatessaan (vaikkei silloinkaan kontaktivirheitä tullut) mutta kyllä niihin silti joutuisi pistämään paljon aikaa.

Nyt vaan sitten Esa kuvaamaan meidän sessiot, eihän näistä löpinöistä oikeasti kukaan saa muuten mitään tolkkua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti