perjantai 20. toukokuuta 2011

Piteån tiemme vie aamulla kello 6

Nyt on koirat viimisen päälle rimmailtu ja laitettu, heh. Foxy on ihan asiallisen näköinen mutta Jorella on selkä pohjavillalla ja etutassut karmaisevalla ylikasvaneella karvalla :P Mutta minkäs teet. Selvästikin todella haasteellinen trimmattava, lähinnä ajoituksen takia. Jos ottais tavoitteeksi nyt vaikka seuraavaksi Tornion kisat heinäkuun lopulla ja pistäis sen matalaksi nyt tämän jälkeen niin pitkälle kuin saa... Tai sitten ottais vaan tassut ja antais muuten rehottaa ja Tornion jälkeen sitten tavoitteeksi taas parson erkkari ja muut syksyn koitokset ja silloin nyppis huolellisesti kokonaan. Eihän se auta kuin kokeilemalla lähteä katsomaan miten nopsaa se kasvaa ja minkälaista.

Olis kyllä niin mahtava päästä erkkariin tänä vuonna, mutta kattellaan. :) Foxyn takia pelkästään ei lähdetä, mutta jos Joresta saadaan asiallisesti käyttäytyvä nuorukainen ja se ei kasva enempää, niin sitä on vaan yksinkertaisesti ihan pakko päästä näyttämään, vaikka pissihän sillä mahtaa vaan nousta päähän entistä enempi.

Mutta huomenna siis Piteåån, toivokaamme jos ei ihan kanon säätä niin että edes sateelta säästyttäisiin :) Parsoneita oli kehässä 11, plus pennuissa - eri kehässä, eri tuomarilla - esiintyvä Jore.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti