keskiviikko 10. kesäkuuta 2009

Kommentointi

Monet ovat sanoneet, ettei blogiin kommentointi onnistu, syynä ehkä se ettei ole google-tiliä tms. olen kyllä koettanut tehdä kommentoinnin mahdolliseksi myös muille, mutta noh, nyt sen pitäisi sitten olla mahdollista kaikille. Joten kokeilkaapa tekin jotka ovat sen aiemmin todenneet mahdottomaksi. :)

Foxyn kanssa on illalla treenit, vähän lyhyemmät kuin normaalisti sm-kisajoukkue treenien takia, mutta ihan hyvä niin, kun on illaksi vielä tekemistä. Voin nyt testata vielä miten juokseminen onnistuu, kun on viimeaikoina vähän supistellut liiaksi, lähinnä kai töissä käynnin takia, ei voi tietää. Työt olen kuitenkin nyt lopettanut ja muutenkin koittanut fyysisesti ottaa rennommin, mutta sitten psyykkisesti taas en.. hääjutut stressaa jonkin verran ja asioilla juoksemista on aivan valtavasti, vaikka autolla siis kuljenkin enkä juokse ollenkaan. Supistuksia tulee joka päivä useita kertoja enkä osaa sanoa onko se aivan normaalia. Huomiseksi kuitenkin sain pika-ajan neuvolaan, joten voin asiaa tiedustella. Pitänee varmaan kysyä samalla saanko kisata perjantaina vai kuinka on... tahtoisin kyllä, mutta jos tulee ei, niin koetan kovasti saada Foxylle vara-ohjaajan. Carina, huhuu?

Tänään pitäisi käydä karkkikaupassa, tilaamassa sormus, hoitamassa heppaa ja sitten vetämään treenejä/treenaamaan. Illalla ajattelin vielä leipoa pullaa jos nyt käy niin, etten saa mennä töihinkään lauantaina, vien työkavereille pullaa jo huomenna. :)

Tänään on ollut lämmin päivä! Tai ainakin kun verhosin meidän terassin kaiteet peitoilla ja pötköilen vaan siinä tuulettomassa. :) Tytöt on pötköilly mun kanssa, Rommia en uskalla ottaa kun sitten alkaa nurmiralli, eikä tielle menoa ole vielä kokonaan estetty. Olen myös ollut aika paljon ulkona ilman koiria sillä seurauksella että Lisa on kerran pissinyt ja kakkinut sisälle, vaikka ovat saaneet ulkoilla normaalisti. Se on ollut muuten aika hyvin jo kuivana. :)

Esa saattaisi oikein, oikein hyvässä lykyssä päästä kotiin pikemmin. Se olisi kyllä kiva! <3

4 kommenttia:

  1. No kokeillaanpa onnaako
    T. Saariston Poppoo

    VastaaPoista
  2. No kyllä vain :) Olisi pitänyt aiemmin tarkistaa se kommentointi vaikka olevinani muka olin sen oikein laittanut... :P

    VastaaPoista
  3. Testing, testing.. Aikasemmin ei oo tosiaan menny läpi koskaan, jospas nyt menis :) t. Kuusamon Ansku

    VastaaPoista