perjantai 13. maaliskuuta 2015

Manun treenit keskiviikkona

No nyt pukkaa päivitystä! Minulla on vielä kasa "kotivideoita" muokkaamatta, vaikka niiden on kyllä tähän mennessä käynyt poikkeuksetta huonosti... Tainneet kaikki jäädä koneelle. Videoilla olisi CU-treeniä ja näkyy kaikkia meidän koiria, näiden "hallitettavien" lisäksi. Mutta no. Tässä nyt tämä. Toivottavasti videot toimii kuten pitää, minulla näkyy esikatselut vähän hassusti samanlaisella aloituksella kaikki vaikka ovatkin kyllä eri sisällöllä...

--

Kävin hallilla kokoustamassa keskiviikkona, Manu odotteli autossa sen aikaa ja kokouksen päätteeksi päästiin treenailemaan. Olikin kivat treenit! :) Manu osoitti heti alkuun olevansa hyvin menossa mukana odottamalla hihnassa niin hienosti, kun fiksasin pujottelua kuntoon. Viimeksi se oli minulla lisan treenatessa hihnassa ja se meni  kaikkea muuta kuin hyvin - toki häiriö oli tuolloin maksimaalinen, joten mitä muuta nyt olisi saattanut odottaa. Silloin vein sen autoon odottamaan, kun hetken olin kuunnellut haukkumista. Mutta katsokaa nyt videoltakin, miten hieno poika se on! :)



Aloitettiin treenit pujottelulla, jota kokeilin ensi alkuun liian vaikeasti liian monta kertaa, helpotin sitten videolla olevaan treeniin, ja tehtiin monta hienoa toistoa. Vasemmalta ohjattuna on vielä vähän hankalempaa, tein sitten kompromissina muutamia takaaleikkauksia kun se etenee kuitenkin jo niin hienosti. Pujottelun loppupäästä alkoi lisäksi vielä löytymään uuh-aah-hajuja, joten treeni meni vähän pilalle loppua kohden :( Ihan vihoviimoksi kuitenkin ennen hallilta lähtemistä tein vielä helpotetumman kujan ja tehtiin sinä pari hyvää toistoa etupalkalla, ilman haahuiluja (toisella videolla).



Pujottelua ei siis olla paljon tehty (niin kuin ei oikein muutakaan) ja sehän ei kyllä oikein harjoittelematta ala pelittää. Mutta pikkuhiljaa tästä. En voi olettaa olevani suunitelma-aikataulussa, kun ei olla voitu treenatakaan!! Joten hoppu taas pois...

Rengas oli kentällä sopivasti joten tehtiin muutama toisto maksirenkaalla, taisi olla ensimmäinen kerta, joten putken kautta vauhdissa se ei sitten aivan onnistunutkaan! Mutta hienosti kyllä muuten :)

Aata, keinua, puomia pikaisesti ja sitten ohjauskuviota jonka sain toimimaan muutaman hassun kerran ja muutaman muun sitten en.. Mutta Manu teki töitä rauhallisesti (liekö johtunut siitä, että lelu oli muualla ja palkkasin namilla ja kokonaisuuden päätteeksi vasta lelulla?) ja kuten pyysin.



Kaiken kaikkiaan treenit oli siis semmoiset hyvänmielen treenit, vaikka tapani mukaan toki jankkaan ja jankutan ja teen vaikeaa ja niin edelleen... Mutta en ehkä liian paljon kuitenkaan, koska ei me taakse päinkään mennä. Ei sitä liikaakaan pidä sievistellä, koska kyllähän nämä töitä tykkää tehdä ja pakkohan minunkin on oppia! :) Manu ainakin tuntuu tykkäävän treenailusta, oli kuulolla, vaikka hajujakin taas oli. Ehkä se vaikuttaa kun niin harvoin ollaan hallille päästy, ja sekin varmaan, että aletaan oppia tuntemaan toistemme tapoja :)

Pikkupaimenen Once Upon A Time "Manu"

2 kommenttia:

  1. Teillä on tosi kiva blogi, jäätiin seuraileen! :)
    Ja niiiin söpö toi vika kuva, en kestä <3

    http://mariansheltit.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. Kiitos ja kovasti tervetuloa! :) Manu osaa olla tosi söpö(kin) ;)

    VastaaPoista