tiistai 23. helmikuuta 2016

Elämää kohti kevättä (ja yhdet epikset)

Tänään käytiin taas tervehtimässä meidän Jorea, joka vierailun päätteeksi ei ollut enää meidän vaan jäi nyt lopullisesti asumaan Kemiin. Oltiin käymässä koko perheellä tänään ja niin rauhallinen Jore siellä oli, ei stressannut lasten leikeistä ja antoi hyvin rapsutella.

Esa on ollut kotona lomilla ja käytiin viime viikonloppuna jopa episissä koirien kanssa :) Ei me ollaan paljon treeneissä ehditty käydä, mutta koetin ottaa mahdollisimman treeninomaisesti, mikäli kehtasin. Ne on nämä aikuiset akat kun ei aina kehtaa asioita niin hyvin kuin pitäisi.

Videollekin sain melkein kaikki radat, Lisan toisen radan se oli lopettanut kesken, kun ei ollut k e h d a n n u t kuvata loppuun asti. Niin. Aikuiset ukot osaa olla vähän samanmoisia.

Lisan ensimmäinen rata epävirallisen epävirallinen (1. luokat, tulos 0)

Linkki: https://youtu.be/HXwoRhj3DG4

Manun ensimmäinen rata (1. luokat, sijoitus 2. tai 3? tulos 5)

Linkki: https://youtu.be/rADyE4wkp1A

Lisan toinen rata (2.-3. luokat, tulos hyl)

Linkki: https://youtu.be/rJQvXQThZnc

Manun toinen rata (2.-3. luokat, tulos hyl)

Linkki: https://youtu.be/6dOhoKx5kq0

Ensimmäinen rata molemmilla meni hyvin, toiset vähän hulinaksi, vaikka nyt kun näitä jälkeenpäin katsoo, niin ihan ok nekin :D Pitää osata katsoa hyviä puolia, treeniä on nyt kuitenkin ollut niin vähän. Manun käytös oli toista rataa ennen hieman hermostuneempi, mutta noin yleisesti ottaen sen kanssa pärjäsi - vähän maltillisempaa käytöstä tosin vaadin vielä ennen ensimmäisiä virallisia kisoja.

Muuten tänne kuuluu samaa. Pari koiraa kävi rokotuksilla. Manu on ollut vähän villimpi kotona, ainakin jonkin aikaa, kun Jore lähti, siitä vähän tasoittunut. Pureskeli lasten leluja ja tuli louskuttamaan jos kaipasi kaveria. Ei uskaltanut tehdä sitä kun Jore ruukasi pistää mekkalan pystyyn jos joku muu alkoi louskuttamaan.

Leikkauksen jälkeen ei Lisan pissat ole enää kiinnostaneet eikä lenkeillä muutenkaan enää pahemmin merkkailla, pissataan kerran kunnolla.

Päivät ovat ihastuksekseni taas selkeästi pitenemään päin - mitäpä sitä muutakaan näin keväisin odottaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti