tiistai 11. elokuuta 2009

Foxy tahtoo oman perheen!

Foxy tykkää Rommista taas, oikein paljon. Rommi kyllä koettaa astuakin, mutta ei se kovin kauaa jaksa, vähän niinkuin unohtaa että mitähän tässä edes piti tehdä. Kyllä se silti on Foxysta jollain tavalla kiinnostunut, kun toinen koko ajan hinkkaa takapuolta sitä vasten ja on niiiiin mielin kielin. Niin se vain naisen mieli muuttuu... Vaan onkohan se ajattellut oikeasti ihan loppuun asti, että Rommi tosiaan olisi hyvä isä sen lapsille?

Lisa sitten koettaa aina mennä väliin kun ajattelee, että tässä on hirveät nujakat menossa ja ärisee ja murisee molemmille ja puree korvaa ja jalkaa ja niskaa - ihan hyvä että joku menee väliin ;) En oikein tiedä uskaltaako Foxya kieltääkään, kun se on vähän tuommoinen herkkis, että entäs sitten kun ja jos tulee oikeasti tilanne kun pitää astua ja se pelkää että kielletään. No juu, minähän en näistä astutushommista mitään tiedä ja voihan se olla, että vietit vie ennemmin silloin, aika vähän se tuntuu minua muutenkaan nyt kuuntelevan. Onneksi on "uroskoira" omassa pihassa, niin ei niin tee mieli lähteä maailmalle kun isä pennuille löytyy omasta takaa ;) Toivottavasti tämä leikkiastuminen ei nyt johda sitten siihen, että wannabe-rouva uskoo oikeasti olevansa tiineenä. Vaikka eihän meillä tässä mitään sen kummempia suunnitelmia ole, siinäpä uskoo.

2 kommenttia:

  1. Foxy malttaa nyt vaan, eikö se äiti oo opettanut, että kannattaa malttaa odottaa Sitä Oikeaa. Tietenkin Rommi olisi hyvä isäehdokas siinä suhteessa, että se ei lähtisi samantien lätkimään kun hommat on hoidettu, niinkuin näissä koirien suhteissa tuppaa käymään.;)

    VastaaPoista
  2. Ehkä Foxy onkin juuri sen pistänyt merkille, mutta kyllä se vähän huuruissaan on, kun normaalisti ei siedä Rommia ollenkaan.

    VastaaPoista