sunnuntai 2. elokuuta 2009

Putkihan se siellä...

Voi meidän Poksia... Se oli mennyt ottamaan hylyn putkesta. :P Aalta suorat näkymät putkelle, vaikka seuraavaksi olisikin pitänyt mennä hyppy. Jäljellä olisi ollut enää kolme estettä, vauhti ollut huima ja puhdas rata takana - mutta ei edessä. Joten finaali jäi tytöiltä nyt kokematta. Ehkä ensi vuonna sitten! :)

Puomin kontakti oli kuitenkin ollut näpsäkkä ja toivottavasti saadaankin vielä videomateriaalia tänne blogiin laitettavaksi. Ollaan harkittu kolmen viikon päästä järjestettäviä PM-kisoja tässä meillä, kun noin hyvin on mennyt ja taas on tässä välissä kolme viikkoa aikaa treenata puomia, joten uskoisin, että se kävisi päinsä ja Carina saisi vielä kisata. :)

Käytiin tänään kastelemassa koiria Seskarössä, Rommista on tullut varsinainen vesipeto ja se olisi vedessä koko ajan hakemassa keppiä tai palloa. :) Liika on kuitenkin aina liikaa ja välillä pidettiin Rommia kiinni, että Lisakin sai hakea omaa kepukkaa, se hieman varovaisemmin uskaltautuu veteen, mutta menee kuitenkin ja muutaman uimaliikkeenkin teki aina tarvitessa. Rommihan sukeltaa jos päättelee kepin ollessa hukassa sen vajuneen pohjaan... hölmö!! :D Aika huvittava tapaus toisinaan.

Koirat ovat saaneet viettää tänään avoimien ovien päivää, kun piha on aidattu ja Rommi olikin sitten osoittanut mieltään tai tylsyyttään kaivamalla muutaman kuopan pihamaalle... onneksi siihen hiekkaiseen kohtaan. Mutta ei kovin hyvältä vaikuta. Tulisi talvi pian ja paljon lunta!!

Foxy neiti tulee kotiin sitten vasta tiistaina! Voi tätä ikävää... Vaikka paremminhan täällä vain kahden kanssa pärjää, kun Esakin taas aamusta lähtee.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti