tiistai 4. elokuuta 2009

Nuorten SM:it

Tuhlaajatyttö on palannut kotiin ja pääsi heti peuhaamaan muiden kanssa pihalle. :) Juoksut on ilmeisesti jossain vaiheessa alkamassa, kun niin meinaa Rommi kiukuttaa ja toisaalta, Rommi on kovin astumishaluinen... Niin, leikattu.

Foxy oli kuulema ollut tosi reipas tyttö reissussa.

















Kisat meni nyt hylyksi, mutta rata oli oikein näpsäkkä. Puomilta ei tullut virhettä, mutta suoritus ei kuitenkaan ollut se 2on-2off, mitä ollaan harjoiteltu, vaan Foxy pysähtyi kontaktille "ota" käskyyn, mitä olen tässä uudessa treenissä koettanut välttää. Ota käsky ei saa olla seis vaan se tarkoittaa "etu jalat maahan, takajalat kontaktille".

Ei tämä kisaaminen kesken harjoittelun ole hyväksi, mutta kokemuksena toki Foxyllekin korvaamaaton, olivat reissun päällä kuitenkin kolme yötä lähestulkoon ja vieraiden ihmisten seurassa - tai no, taisi siitä tulla aika Carinan koira, ettei se siellä yksin ole ollut ;) Ratavideo tässä:



Ihan turhaan Arctic ei reissuun lähtenyt, vaan pokaaleja tuli kolmelle koirakolle ja Kaisa ja Alma pokasivat minien ykkössijan! Onnea suomen mestarille!! :D Kuva koko porukasta:

















Foxy pääsi käymään PowerParkissakin ja tietenkin se sai poseerata vaikka sun missä kuvissa :D Hienoja otoksia Carina oli saanutkin otettu - tässä parhaimmistoa :)

Nätti tyttö





















The Junior Champion Ships are over and Foxy's come home with one more HYL (disqualified) in her scoreboard. (looks quite sad doesn't it...) It was a very nice and fluent course anyway and I was so sorry to hear about that extra obstacle she did leading to a wrong course - it was the tunnel, how else. You can see it on the video - even the judge raises his hand on his face when Foxy runs to the tunnel after the A-obstacle, it had been a clean and fast run until then. Oh, Foxy you...

But, there's always a next year :) And who knows, maybe next year she will have been competing in the real Finnish champion ships before the junior ones ;) (We're only lacking 10 zero results before next June.... - it CAN be done!)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti