maanantai 5. huhtikuuta 2010

Kuulumisia

Kävimme sunnuntaina teemakoulutuksessa aiheena rataantutustuminen :) Enempi siitä olisivat varmasti hyötyneet ihan ensimmäisiä kertoja kisaamaan lähtevät koirakot ja erityisesti ne ohjaajat, mutta me otettiin se sitten ihan ratatreenin kannalta, koska rata oli sopivan haastava ja vauhdikas meille :) Tänään onkin jalat olleet sitte kipeänä...

Foxyn kanssa takaaleikkasin vähän joka välissä, se oli sellainen takaaleikattava rata, heh. Keppien avokulma olisi niin mahtava saada onnistumaan vauhdissa, joten sitä me aletaan hiomaan nyt kesällä. Sillai niinku kaikki hienot bortsut osaa sen mennä sata lasissa ja aina oikeeseen väliin :)

Puomin kontaktit onnistuu kivasti, tosin pitäisi taas vähitellen alkaa nostaa vaikeusastetta siihen mitä se oli kesällä ennen tauolle jäämistä. Että pystyy itse etenemään ensin hitaasti, sitten kävellen, lopulta juosten ja koira pysyy paikoillaan. Aan kanssa jouduin ottamaan käyttöön taas ne harjanteen palikat ja toistoja, toistoja ja toistoja... :P Uskon edelleen, että voin saada juoksukontaktin toimimaan, olen vain alkanut löysäilemään sen kanssa liian aikaisin. Keinulla olisi myös töitä, ettei Foxy saa poistua ennenkuin tömähtää, joten on meillä hommia kesäksi. Ei ole kiire kolmosiinkaan oikeastaan, mutta enhän minä malta olla kisaamatta toukokuussa, kun niitä kisoja kerran tässä lähellä on tyrkyllä!!

Lisalla juoksut jatkuu jo toista viikkoa. Olen aloittanut nyppimään Rommia, ihan itse, kun Esa on yleensä tehnyt sen.

There will be a dog show and an agility competition in Piteå in the middle of May :) I so wish to go there with Foxy! And I hope we've also gained the last 0 in Oulu the week before and get to compete in the 3. class. They get more points what comes to the agility parson competition in Svenska parson klubben... ;)

Lisa has started her heat. Rommi is being stripped down again, by me! It seems like I have more strength in my fingers nowadays, or it's just the right time to groom him. He has also developed a lot better undercoat now, it's still soft and woolly, but there is some now, when there used to be nothing.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti