maanantai 26. huhtikuuta 2010

Agilityleiri lähestyy... :) :) :)

Meillä on rempan takia keittiön lattia reilut 5cm alempana kuin ruokailuhuone. Tuumasin, että alan siinä treenaamaan Foxyn kanssa kontaktia, tai paremmin ota-käskyä, siinä kun asentokin on sama, takapuoli korkeammalla ja etutassut tulee eri pinnalle. Foxylla on nykyisin ota-käsky aivan hakusessa kun kontaktikapistus jäi aikanaan lumen alle hautumaan ja hautuikin sitten koko talven ja sitä myöten taisi unohtua koko juttu. Oma kenttä alkaa olla jo aika hyvällä mallilla, tarkoittaen, että siellä on vielä suurilta osin 15 - 20 cm lunta. Kontaktit on jo esillä, että me mahdetaan mennä pian sinne lumen sekaan treenaamaan, jos ei ala sulamaan.

Toukokuun alussa on kahdet kisat, ensin Oulussa, sitten Kemissä. Välissä on yksi vapaa viikonloppu ja sitten päästään leireilemään. Kesäsuunnitelmia ei kisaamisen osalta ole tullut erityisemmin kartoitettua, sillä Foxyn juoksut toivon mukaan sattuu jo alkukesälle. Se määrää aika suurelta osin meidän agimenoja. Sen verran olen järkeillyt, että päälletysten menevien Ruotsin ja Suomen kisaviikonloput kisataan ennemmin Ruotsin puolella. Ensinnäkin startit on huomattavaasti halvempia, taso ei ehkä niin kova, ellei kaikki pohjoissuomalaiset agilitaajat ajattele samalla tavalla ;) Foxyn tartteisi myös päästä täälläkin paremmin kartalle ja olisi kiva voida osallistua vuoden agiparson kisaan Ruotsin yhdistyksessä.

One month left to the agilitycamp finnish parson russell terrier club is arranging. :) :) we are having Janita Leinonen and Jaakko Suoknuuti as trainers, I can't wait! Hope to get the most of it and enjoy the weekend as much as I can. :)

Me and Foxy are going to 2 competitions before the camp, 4 courses in Oulu 8. - 9. of May and 2 courses in Kemi on the 13th. I haven't planned the rest of the summer so much, as we are waiting for her heat onwards the beginning of June. But if the heat resists to start, I rather compete in Sweden than Finland. There are some competitions in Gällivare and Piteå later on in Luleå and Boden etc. Well, I hope to get into some, but possibly not...

There still quite a bit of snow on the ground and the agility field is not yet in condition though I wish to get started with the contact obstacles as soon as possible.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti