torstai 8. huhtikuuta 2010

"Lisa, älä viitti..."

Lisan rasittavuusyksiköt ovat nousseet huimiin lukemiin nyt tärppipäivien aikana tai niiden lähestyessä. En ole aivan varma Lisan kierrosta, sillä sen edelliset juoksut kestivät kauan (reilusti yli kolme viikkoa) ja tiputtelu on vielä tummaa, vaikka ollaan jo menossa 13. päivää.

Kun Rommi ja Lisa joudutaan pitämään erillään lähestulkoon koko ajan, kelpuuttaisi Lisa ilmeisesti Foxynkin tulevien pentujensa äidiksi. Rommi sitäpaitsi saa lähinnä vain nuolla korvat ja "pitää hyvänä", jonka jälkeen se saa raikuvat lähdöt jos koettaa liian likeiseksi, tästä tosin päättelenkin, ettei tärppipäivät ole aivan vielä kohdillaan. Foxy parka sitten joutuu kestämään Lisan loputonta läheisyydenkaipuuta tai mitä se lie, kun Lisa riekkuu sen päällä ja alla ja ympärillä tahtoen mitä lie... Kun sen laittaa häkkiin rauhoittumaan, se vain vinkuu. Ja eipä se tuosta taida rauhoittua ennen kuin viikon päästä tai sitä luokkaa. Toivottavasti.

Harmittaa vähän kun Rommin leikkaus ei ole toiminut aivan niin kuin sen olisi pitänyt!! Muistan kyllä miten se stressasi Foxyn juoksujen aikaan pari vuotta sitten ennen kuin se oli leikattu. Yhdet juoksut muistaakseni siinä välissä meni ilman ongelmia leikkauksen jälkeen, mutta kyllä tämä poika nykyisin astuu jos annettaisiin! Joten meillä häkitetään edelleen kaikkien juoksujen aikaan. Ja valitettavasti nämä nartut eivät, ainakaan vielä, juokse samaan aikaan. Mutta onhan tuo Rommi kuitenkin hiljaa ja kohtuu rauhallinen, verrattuna aikaisempaan. Se vain juoksee tietenkin vilkkaan ja rauhattoman nartun perässä koko ajan ja ryhtyy leikkiin, jos pyydetään, leikkisä kun on.

2 kommenttia:

  1. Kokeilkaapa sitä ihon alle laitettavaa hormonituotantoa vähentävää implanttia pojalle:) Meillä sillä on ollut aivan mieletön vaikutus. Ei vinkumista, eikä astumisyrityksiä - ainoastaan leikkiä

    VastaaPoista
  2. Olisikohan sillä vaikutusta? Rommilla kun ei periaatteessa kai pitäisi olla hormoneja ollenkaan, kun ei ole niitä millä niitä tuottaa... Tai ymmärränköhän tämän homman ihan oikein... :P

    VastaaPoista