keskiviikko 28. huhtikuuta 2010

Lipsukka treeneissä

Lisa pääsi pitkästä aikaa kaiken maailman estymysten ja niiden päälle sattuneiden juoksujen jälkeen omiin treeneihin, jotka olivat kaiken lisäksi viimeiset hallitreenit. Muut ovat kuulema ottaneet ratatreeniä ja ohjausharjoitustreeniä vuoroviikoin ja nyt oli ohjaustreenin vuoro. Harjoiteltiin valssauksia.

Lisa oli kovin nuuskivaisella tuulella, eikä namipalkka kelvannut ollenkaan, joten palloa kehiin tällä kertaa - viimeksihän se kuumensi taas aivan liikaa. Saattoi toki vielä olla pää sekaisin juoksuista tai sitten vaan tyystin unohtunut koko homma, kun ollaan edelleen niin kehnosti päästy treenaamaan senkin kanssa. Useampaan kertaan kiemuroita tahkottiin ja viimeinen kerta onnistuikin lopulta jo aivan nappiin ja siihen sopivasti päätettiinkin. Otettiin vielä lähes uutena esteenä pussia, jota ollaan vain pari kertaa ennen muinoin menty. Lisalle jää herkästi päälle vähänkin epämiellyttävät kokemukset ja kun pussin laski liian aikaisin, se pakitti ja kieltäytyi useampaan otteeseen enää menemästä pussiin. Pallolla tosin sai taas kierroksia nostettua niin, ettei pussit haitanneet menoa ollenkaan ja se mentiin mallikkaasti vielä useampaan kertaan. Vaan on sen kanssa vielä paaaaljon töitä tehtävänä! Niin erilainen koira kuin Foxy ja niin paljon vähempi olen sen kanssa ehtinyt touhuamaan.

Sekin harmittaa vähän, ettei voida jättää kotiin yhtään Foxyn pentua. Rommin kuuluessa laumaan kolme on aikalailla maksimi määrä yhteen taloon ja koska Lisa on vielä aivan "kesken" tahdon ensin touhuilla sen kanssa enempi, saada Foxyn varmemmaksi agilityssä ja sitten ehkä harkita pentua taas. Foxyn jälkeläisen kun kovasti vielä tahtoisin toiseksi harrastuskoiraksi. Mutta näillä näkymin saisin kyllä sijoitusnartun oivalliseen harrastajaperheeseen ja tähän lähelle vielä :)

Ja arvatkaas mitä; kaikki kontaktit on nyt kentällä sulana!! :) Lunta vaan on vielä paikoin vähän liikaa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti