torstai 20. toukokuuta 2010

Foxylle nakkeja

Huomattavasti viileämpi päivä jo tänään, kun varjossa on vain 19 astetta. Kaupungilla ei viilennystä tosin tuntunut, ihan yhtä kuuma oli, paitsi ruokakaupassa. Käytiin ostoksilla leiriä varten, tai lähinnä matkaevästä ja Foxylle nakkeja, kun paikan päällä kaikesta ruoasta on jo maksettu :)

Tai jos Foxylle ei nakkeja tarviikaan... en edes muistanut koko asiaa kaupassa! *huoh* Saan kuitenkin tarvittaessa tosiaan Xenaa lainaan, joka onkin jo tuttu lainakoira ja paremminhan se Xena menee kuin Foxy, mutta oman koiran kanssa sitä eniten oppisi. Ollaan nyt mietiskelty ja pohdiskeltu, mahtuisiko mukaan kolmea koiraa, koska lauantaina tai sunnuntaina Foxy voi olla jo aivan kunnossa. Ahdasta tosin varmaan tulisi. Mutta tässä ehtii vielä pikkuisen mietiskellä. Joka tapauksessa Foxyn tassu näyttää jo huisin hyvältä, se on ihan ummessa jo, eikä enää vuoda tai ole turvonnut. Aamuun asti aikaa tehdä päätös. Ja testata mitä autoon mahtuu.

Foxylle varattiin silmätarkastusaika 29. päivä Luleån. Se onkin sitten näillä näkyminen viimoinen terveystarkastus ennen astutusta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti