perjantai 14. toukokuuta 2010

Kolmosiin :)

Pääsin nopsaan nettiin ja piti tulla sen verran bloggamaan, että voi mainita meidän uusimman saavutuksen Foxyn kanssa: viimeinen nousunolla kakkosissa ja seuraavat kisat onkin sitten kolmosluokassa, näillä näkymin Rovaniemellä. :)

Kemissä Sari Mikkilä oli tehnyt kaksi rataa, ensimmäinen suoraviivaisempi "helpompi" rata, josta tuli hylky sun muuta sähläystä ja toiselta radalta jopa omastakin mielestä hyvän ohjauksen tuloksena nolla :) Monesti ne nollatkin on tulleet niin hilkulla, niin tämä rata oli oikein kivanoloista menoa itseltäkin. Asiaa tosin helpotti se, että Foxy oli vähän hissulla tuulella ja mm. kepit se meni oikein lungisti. Aan kontakti toisella radalla tosin oli aika siinä siinä, valitettavasti. Mutta ei olla vielä niin kovasti ehditty reenailee, kyllä se tästä. :) Ja Rovaniemelle on vielä aikaa...

Omien linjojen pitäisi pelata taas ensi viikolla, meillä on nyt hieman takkuileva lainamokkula käytössä. Videot siis luonnollisesti seuraa myöhemmin.

*MUOKS* Alle ilmestyi juuri uusi postaus, jonka olin jo aiemmin kirjoittanut, mutten ehtinyt sitä julkaista kun netti jäi tauolle :)

1 kommentti:

  1. Onnea onnea vielä tännekkin!! Harmittaa kovasti kun en päässyt sitä näkemään, odotan innolla videoita!! Itellä on tällä hetkellä ohjaus ihan hukassa, mihin lie sen olen kadottanut. Jospa se löytyisi vaikka parson leiriltä ens viikolla =)

    VastaaPoista