sunnuntai 30. toukokuuta 2010

Rovaniemi sunnuntain C- ja D-radat

No olihan sieltä lähellä tulla nollavoitto ja kolmas sija, mutta ei sittenkään ;) Ihan ensimmäistä rataa kolmosissa en saanut nauhalle, kun Esalla oli kädet täynnä Ilsen kanssa, mutta toinen rata tallentui.

Tuomarina oli Sari Mikkilä ja radat vauhdikkaita ja hauskoja :) Niissä olivat teemana ohi viennit ja ne onnistuivat Foxylla yllättävänkin hienosti. Vielä pikkuista enenmpi saisin koiraani luottaa noissakin, vaikka ansa paikkana taisikin näin kokemattomalla koiralla olla usea hyvin suoritettu ohi vienti ja sitten tiukempi paikka Aalta putki tyrkyllä, jonne Foxy sitten D-radalla sujahti.

Mutta oikein tyytyväinen olen meidän ekoihin startteihin kolmosissa, en jännittänyt yhtään niin paljon kuin arvelin että kävisi, uskalsin tehdä omat ratkaisut ohjauksen suhteen, vaikka sitten radalla olisi pitänyt vielä uskaltaa luottaa Foxyyn. Ekalta radalta harmittava kielto siivekettä kierrettäessä ja vielä harmillisempi Aan kontakti jonka jätin ohjaamatta tuon vitosen jälkeen :/

Foxylla oli kivasti vauhtiakin, ekan radan kämmäysten vuoksi (kielto, hidas puomi) ajallisesti jäätiin viidensiksi, uskoisin, että kolmen parhaan sakkiin oltaisiin ilman noita virheitä ylletty, tokalla radalla oltaisiin saatettu kivuta ihan sinne korkeimmalle pallille asti, jos ei olisi tullut hylkyä. :) Näin siis laskeskelin videolta. Jossittelua tietenkin vain, mutta näin ekan kerran kova tasoisessa porukassa on kiva vähän vertailla, minne me vauhdin kanssa tällä hetkellä ylletään ja kyllä me ollaan melko nopeita. :)

D-rata tulos HYL


Mutta keskiviikkona sitten lisää tätä hauskaa! :) D-kisassa on ylivoima parsoneita, eikä yksikään mikään hidas, tavoitteena tietenkin nelosvoitto valkoisille ärriereille ;)

1 kommentti:

  1. Mahtavaa et hyvällä fiiliksellä ekoista 3-luokan kisoista tullaan =) Kivan näköistä menoahan se on, Foxyllä näyttää olevan vanha isku päällä!! Ja sulla tietty myös! Joissain kohissa vaan pakkaa käsi nousemaan niinkuin mullakin ;) Nyt sit keskiviikkona kisoihin käsipainojen kera kummatkin! Mulla ainakin tuntuu tuon koulutuksen jälkeen että olisin löytänyt harmonian itseni kanssa ja koirien kanssa agiradalle, jotenkin tuntuu et ehkä osaan ottaa sen nautinnan kannalta. Mut sehän nähään keskiviikkona sitten..Ehottomasti parsonit palkintopalleille, mie voisin vaikka Ninjan kans ottaa sen ekan nollavoiton D-radalta niin ota sie se sit C-radalta :D Xenalle piisaa ihan norminollat. No mutta ei vaiskaan, koetan nyt ohjata rohkeasti ja edetä nynnyilemättä radalla!! Siinä mun tavoite keskiviikolle. Siellä sit nähään ja tietty oot tervetullut myös vaikka kahveille sitä ennen jos Ilsen kans aika tulee Seskiksessä pitkäksi.

    VastaaPoista