maanantai 6. kesäkuuta 2011

Ensimmäiset Ruotsin kisat

Kuuma kesä on edessä päin... :) tännekin ovat siis helteet matkalla, vaikka ei pitäisi nuolaista ennen kuin tipahtaa, voihan se olla, että tässä olotilassa ei niistäkään helteistä paljon nautita. Mutta ajatus lämmittää vielä toistaiseksi, aika viileää täällä on tähän asti ollut!

Ilmeisesti noiden laittamieni youtube videoiden takia blogin ulkomuoto oli vähän muokkautunut toisenlaiseksi, tympeää. En oikein enää tiedä tykätäkö tästä bloggerista sittenkään :/

Tästä lähtien alan muuten sitten käyttämään Lisan ohjaaja Carinasta nimeä Carina ja Esan pikkusisko Carina saa olla pikku-C. En jaksa selittää koko ajan kumpi on kyseessä ja miksi, olisi pitänyt keksiä jotain jo aiemmin. Ja kun näiden lainaohjaajien kanssa pyöritään tiiviisti kuitenkin koko kesä, niin parempi näin. Ja Carina jatkaa vielä talveakin, näin uskoisin.

Carina ilmoitti nimittäin Lisan ensimmäisiin startteihin Jällivaaraan heinäkuun alkuun! Siitä minun piti tulla ihan varta vasten kertomaan :) Sain ujutettua sitten pikku-C:n matkaan Foxyn kanssa, se kun on harmitellut, ettei seuraavat kisat ole kuin vasta Oulussa joskus pitkän ajan päästä, kun juhannuskin menee sitä viettäessa oikeasti tällä kertaa, eikä jossain koiraharrastuksessa ;) Ovat siis siellä yötä ja kisaavat molemmat yhteensä 5 starttia, aika hauskaa! :) Ajattelin kysyä Esalta, jos oltaisiin lähdetty käymään päiväreissulla katsomassa tyttöjen menoa, en haluaisi missata Lisan ekoja startteja... Mutta en ole vielä edes kysynyt, jospa se innostuisi.

Eilen otettiin pikkuisen agia kentällä kun saatiin vähän ylikasvanutta nurmea raivattua tieltä. Vähän siksi, että ruohonleikkurit sippasivat yksi toisensa jälkeen. Puomi siirrettiin kentän laitaan, samoin kepit vaihtoivat paikkaa ja ilmeisesti tämän suuren muutoksen takia Lisan puomisuoritus toiseen suuntaan kärsi, ei kulkenut alas asti ja keppejä ei taidettu saada menemään kertaakaan oikein. Se on vähän herkkis tuommoisissa asioissa ja kun se käy koko ajan kierroksilla, ei siitä oikeastaan tiedä mistä se milloinkin stressaa, mutta selvästi tämä huonekalujen siirtely oli iso juttu. Joten saadaan siirrellä niitä jatkossa vähän enempi. Ovat vaan aika työläitä, tukevia kyllä, mutta isoja ja painavia.

Meillä on täällä autuaan hiljainen viikko, naapurit (siis Esan porukat) ovat reissussa Baltiassa ja kaikki koiransa joko mukana tai viety hoitoon. Nyt enää haukutaan satunnaisille ohikulkijoille ja joskus kun oikeiden naapurien koirat yltyvät räksyttämään. Helpottaa myös, kun Lisan voi päästäa isolle pihalle ulos, nyt kun sillä on juoksut, eikä viitsi enää pitää samassa Joren kanssa. Juoksut alkoivat viikko ja yksi päivää sitten. Muistiin itselle... Voisikin alkaa juhannusvieraita jo lämmittelemään ajatuksella aitatalkoista... saataisiin koirien aitaus siirrettyä pois tienpuolelta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti