maanantai 13. kesäkuuta 2011

Ohi hiljalleen

Jorea en saattanut pitää mökissä kahta yötä kauempaa. Se alkoi tekemään siellä tuhojaan eroahdistuksen vuoksi, katkoi kaksi pinnaa irti isosta häkistä ja repi aukosta mattoa häkkiin pureskeltavaksi ja pissaili sinne tänne.

Toisena aamuna kun vein sille ruokaa se oli haukkumassa taas (hiljeni kyllä jos sanoin sille esim. ikkunan läpi) ja kun olin päässyt sisään, se oli onnistunut lukitsemaan leukansa häkin kattoon eikä meinannut päästä irti! Itse se siitä sitten itsensä rimpuili ja ilman kolhuja, siltä näytti, paitsi ruhje huulessa, joka oli jostain muustakin voinut tulla.

Tässä se on mennyt sisällä sitten. Tytöt viettivät seuraavan yön yläkerrassa pikkukeittössä, Lisa välillä piippasi kun kuuli liikettä tms. mitä se tekee ihan tässä alakerrassakin ollessaan, joten aika rauhallisesti on sujunut. Ulkoilut vaan niin, ettei Lisa ole ollut urosten kanssa ulkona tai sisälllä yhtä aikaa ennen eilistä (ja silloin omissa häkeissä/aitauksissa). Meillä kun oli vanhemmatkin käymässä irlanninsetterinsä Lukaksen kera, joka sekin sen verran ymmärsi juoksujen päälle että tyhjä katse naamallaan läähätti verkon vieressä kun Lisa jo ärähteli 14. ollessa pulkassa.

Että selvitty ollaan! :) Toissa yön olivat jo normaalisti kaikki alhaalla, Joren häkissä tosin. Jos Lisa on häkissä, Jore on edelleen vieressä odottamassa kultaansa läähättäen. Toisin päin tätä ei enää tapahdu, eli lähtöpassit saisi jo, jos jotain yrittäisi, mutta yhdessä eivät vielä voi olla, sen verran tyrkkyjä osaa nuo terrieriurokset olla. Eivät ihan pikkuvihjettä jos isompaakaan tajua, toisin kuin Lukas. Naapurin koiratkin alkaa rauhoittua, vielä toissayön yksi kiljui pitkälle aamuyöhön Lisan sulotuoksujen pauloissa... :P

Täälläkin helteet väistyivät, nämä muutamat päivät olivatkin minulle aivan tarpeeksi! Nastolaankin on luvattu ihan kivaa kisasäätä, jos vaikka muutamaa pisaraa vettäkin. Tässä ollaan jo kovasti suunniteltu reissua ja käytännönjärjestelyjä, nyt kun saatiin vetokoukkukin hommattua autoon :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti