keskiviikko 1. kesäkuuta 2011

Nastola 17.-18.6.

Hauskaa!! Nyt on meidän kesälomakohde varmistettu :D

Tyrkytin Foxya PRT ry:n minijoukkueeseen, sikäli mikäli saan sille erään tietyn sijaisohjaajan ja näin pääsi käymään :) Eli Foxy edustaa Parsonrusselliterrierit ry:tä tämän vuoden Suomen mestaruus joukkuekisassa lauantaina 18.6. Nastolassa. Ohjaajana toimii toistamiseen Sari Puusaari, joka ohjasti Foxya 2009 Agirodussa ja SM-Openissa, myöskin Nastolassa, kun olin silloinkin odottava äiti. Kiitos vain Sarille!

Esahan tässä olikin se isoin ratas öljyttävänä, mutta hänkin tuumasi aika lyhyen suostuttelun jälkeen, että voisi olla mukavaa lähteä katsomaan Foxya radalla, se oli viimeksikin hauskaa, kun Sari ohjasi niin hienosti :) Tuolloinhan virheitä tuli vain kepeiltä (karkasi viimeisen välin) ja kontaktivirheitä, yksi femma per rata :P Noista vain kaksi rataa olivat virallisia, muut kaksi olivat agirodun joukkuerata ja SM-finaalirata.

Mutta nyt kaikki on toisin, erityisesti kontaktit, näin toivon! Joten jännityksellä lähdetään seuraamaan Foxyn menestystä Nastolassa, jälleen kerran.

Torstaina me lähdetään Carinan kanssa käymään Rovaniemellä kisaamassa kolmen startin verran jälleen. Tai siis Carina ja Foxy kisaa, minä koutsaan :) Toivotaan nyt vähän parempaa sekä onnea että ennakointia!!

4 kommenttia:

  1. Voi kun kivaa!! Eilen jo hehkutin carinalla (isolle siis) joka piipahti Jalassa et kyllä sillä Lotalla on sitten kiltti mies kun lähtee agilitykarkeloihin mukaan :) Ei voi muuta sanoa kuin et katteks käy kun pääset sm-kisoihin matkaan, vaikka toki enemmän iloinen olenkin!! Lykkyä pyttyyn Foxylle ja mainion ohjaajan kyllä sait :)

    VastaaPoista
  2. Onhan se kiltti :) Nyt vaan varmaan jää harmittamaan, jos ja kun joudutaan sunnuntaina lähtemään aikaisin pois tai jo lauantai-iltana heti, että jää ne yksilökisat näkemättä, Esalla kun on ma töitä. Mutta tuleehan näitä, hauskaa päästä seuraamaan lauantaina edes ja vielä omaa koiraa!

    VastaaPoista
  3. No vautsi,sika hienoa, Nastolassa nähdään! Terkuin Aapon äiskä!

    VastaaPoista