perjantai 3. kesäkuuta 2011

Rovaniemen radat 2.6.2011

Ja sitten nämä uusimmat radat. Taas kannattaa klikata isommaksi, että näkee koko kuvan. Rovaniemen A-radan tuomaroi Eija Berglund ja muut Jarmo Jämsä, pitkästä aikaa :) Olen tainnut olla Jarmon radalla viimeksi ykkösissä, taisi sieltä tulla silloin joku nollakin... Ah niitä aikoja. No, nämä kuitenkin ohjaa taas Carina Lehto.

Nyt ennakointi oli huomattavasti parempaa, mutta sitten Carina löysäsi monesti sen virheen tultua, eikä enää tsempannut loppuun asti! Mutta kaiken kaikkiaan aika hienoja ratoja. Kontaktit piti koko päivän, mutta tiukemmat ne olisivat voineet edelleen olla. Positiivista on myös se, että vaikka startteja on mahtunut 6 viikon sisään, kaikki rimat ovat pysyneet ylhäällä. :) Foxy on tosi hyvässä kunnossa muutenkin, sen oikein näkee siitä.

A-rata Tulos: HYL (2. putken jälkeinen hyppy olisi pitänyt suorittaa takaa, Carina ennakoi valssia liikaa) Mutta muuten hieno rata, tämän kanssa oli monilla kokeneemmillakin vaikeuksia :)


Ja sitten B-rata, hyppäri Tulos: HYL (1. putken jälkeinen hyppy tuli kahteen kertaan)


C-rata Tulos: HYL (A:lle lähetyksessä jäi pahasti jälkeen, Foxy tulkitsi Aan jälkeisen hypyn takaakierroksi sen ollessa edestä)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti